Μικροί κήποι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μικροί κήποι

Σχεδιασμός και διαμόρφωση, αρχιτεκτονική και δημιουργία

47.70€ -10% 42.93€

Μια συλλογή με περισσότερα από 200 ευφάνταστα δομικά σχέδια για μικρούς κήπους από κορυφαίους σχεδιαστές διεθνούς φήμης.

Μεταμορφώστε τον κήπο σας, όσο μικρός και ιδιόμορφος και αν είναι, ανεξαρτήτως κλίματος και τοποθεσίας, και δημιουργήστε ένα περιβάλλον που να καλύπτει απόλυτα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.
Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από λεπτομερείς περιγραφές όλων των στοιχείων που πρέπει να γνωρίζετε - διαστάσεις, έδαφος, προσανατολισμός, ειδικά χαρακτηριστικά - από αξονομετρικά και προοπτικά σχέδια, κατόψεις, όψεις και τομές, έγχρωμα σχέδια και φωτογραφίες, προτάσεις φύτευσης, φωτισμού και διακόσμησης και άλλα πολλά.

Ανεπίσημοι κήποι, οροφόκηποι, επίσημοι κήποι, παράξενοι κήποι, κήποι-δωμάτια, πολύ μικροί κήποι.

Μαρία Παΐζη (Μεταφραστής)


Andrew Wilson (Επιμέλεια)

Ο Andrew Wilson σπούδασε και εργάστηκε στον χώρο της αρχιτεκτονικής τοπίου, πριν η καριέρα του στραφεί προς τον σχεδιασμό κήπων. Από τότε υπήρξε διευθυντής Σπουδών Σχεδίασης Κήπων στο Inchbald School of Design του Λονδίνου, πρόεδρος της Society of Garden Designers και αντιπρόεδρος του Inchbald School. Έχει γράψει βιβλία και έχει κερδίσει διακρίσεις στην περιοχή του σχεδιασμού κήπων, μόνος του ή με τον αρχιτέκτονα τοπίου Graham Pockett. Σήμερα διδάσκει, γράφει και σχεδιάζει στην Αγγλία και στο εξωτερικό ως ελεύθερος επαγγελματίας, και διευθύνει την εταιρεία "The Tutor Group", η οποία παρέχει συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε επαγγελματίες που ασχολούνται με τον σχεδιασμό κήπων και την αρχιτεκτονική του τοπίου.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
256
Διαστάσεις:
29x23
Βάρος:
1.34 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση