Πρωινό από... ζάχαρη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πρωινό από... ζάχαρη

Dorothy Koomson

Η Κέντρα έχει μόλις επιστρέψει στο Λονδίνο από την Αυστραλία, μετά από έναν ξαφνικό χωρισμό απ΄ τον άντρα με τον οποίο ήταν ερωτευμένη, τον Γουίλ. Είναι αποφασισμένη να κάνει μια νέα αρχή, ελεύθερη, ανεξάρτητη, χωρίς δεσμεύσεις. Νοικιάζει ένα σπίτι απ΄ τον Κάιλ, μπαμπά δυο αξιαγάπητων διδύμων και ρίχνεται με πάθος στη δουλειά.
Τα δίδυμα όμως είναι αποφασισμένα να τη βάλουν για τα καλά στη ζωή τους, ενώ ο Κάιλ φαίνεται να μην μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία της καινούριας του γειτόνισσας.
Ισορροπώντας μεταξύ δουλειάς, φιλίας και ενός οδυνηρού παρελθόντος, η Κέντρα θα καταφέρει να βοηθήσει τον Κάιλ και τη γυναίκα του να ξαναφτιάξουν τη διαλυμένη τους οικογένεια. Ταυτόχρονα, θα αποφασίσει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά της για τον Γουίλ όταν εκείνος τη διεκδικήσει ξανά...

Ένα τρυφερό μυθιστόρημα για όλα αυτά που φοβόμαστε κι όλα αυτά που ελπίζουμε, μια συγκινητική ιστορία για την αγάπη, που μπορεί να βρεθεί στα πιο απρόσμενα μέρη.

Βούλα Αυγουστίνου (Μεταφραστής)


Dorothy Koomson

Dorothy Koomson (Συγγραφέας)

Η Ντόροθυ Κούμσον γεννήθηκε το 1971 στο Λονδίνο. Σπούδασε ψυχολογία και δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Λιντς. Ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε γυναικεία περιοδικά και εφημερίδες. Το πρώτο της μυθιστόρημα, "The Cupid Effect", εκδόθηκε το 2003. Γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία και καθιερώθηκε ως συγγραφέας με το τρίτο της μυθιστόρημα "Η κόρη της καλύτερής μου φίλης" (Μίνωας, 2007), το οποίο επιλέχθηκε ως ένα από τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς από την τηλεοπτική εκπομπή Richard & Judy, ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 500.000 αντίτυπα και μεταφέρθηκε σε τηλεοπτική σειρά από το κανάλι ΙΤV. Το "Καρδιά από πάγο" εκδόθηκε για πρώτη φορά στα αγγλικά το 2010 και ήταν υποψήφιο για το βραβείο British Book Awards. Έχει γράψει συνολικά 14 μυθιστορήματα, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες. Μετά από μια μικρή διαμονή στην Αυστραλία, η συγγραφέας ζει σήμερα στο Μπράιτον. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπό της www.dorothykoomson.co.uk
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
512
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.777 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση