Σπίτι σου, σπιτάκι μου...
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σπίτι σου, σπιτάκι μου...

Terence Blacker

11.10€ -26% 8.21€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604532438

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2007

  • Εκδότης

    Ψυχογιός

Τα προβλήματα του Ντάνι Μπελ συνοψίζονται σε τρεις λέξεις: οι γονείς του. Η μαμά του έφυγε από το σπίτι και ο μπαμπάς του έχει ριζώσει μπροστά στην τηλεόραση και αδιαφορεί για όλα. Έτσι, όταν ο Ντάνι μαθαίνει για την Αλλαγή Γονέων, μια μυστική υπηρεσία η οποία βοηθά τα παιδιά να βρουν τους γονείς που τους αξίζουν, τηλεφωνεί χωρίς δεύτερη σκέψη και καλωσορίζει στη ζωή του τους τέλειους γονείς. Γιατί όμως ο Ντάνι έχει την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με την Αλλαγή Γονέων; Φταίει η φαντασία του, ή τα παράξενα πράγματα που του συμβαίνουν είναι. . . βιντεοσκοπημένα;


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ράνια Μπουμπουρή

Ράνια Μπουμπουρή (Μεταφραστής)

Η Ράνια Μπουμπουρή είναι δημοσιογράφος, επιμελήτρια εκδόσεων και μεταφράστρια. Γεννήθηκε το 1974 στο Καρπενήσι, όπου πέρασε ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια με πολλά γέλια και πολλούς καβγάδες με τις τέσσερις αδελφές της. Στις πανελλήνιες εξετάσεις πέρασε πρώτη στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ., όπου αρίστευσε στα μαθήματα λόγου και φιλοσοφίας με καθηγητές τους Δ.Ν. Μαρωνίτη και Γ. Βώκο αντίστοιχα. Λατρεύει την παιδική λογοτεχνία και είναι μέλος του ελληνικού τμήματος της IBBY (International Board on Books for Young People). Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν δεκαπέντε βιβλία της, μεταξύ των οποίων τα "Μια τρελή τρελή αλφαβήτα" (Έπαινος Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς), "Ένα τρελό τρελό αριθμητάρι" και "Ένα τρελό τρελό αγρόκτημα", τα οποία συνοδεύονται από CDs σε μελοποίηση του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, με τη συμμετοχή πολύ γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών.


Terence Blacker

Terence Blacker (Συγγραφέας)

Ο Τέρενς Μπλάκερ ζει στο Λονδίνο με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά. Εισέβαλε δυναμικά στο χώρο της παιδικής κι εφηβικής λογοτεχνίας το 1983, μετά από εμπειρία δέκα χρόνων στο χώρο των εκδόσεων. Έγινε διάσημος για την πολύ πετυχημένη σειρά με τις περιπέτειες της Μάγιας Μαγιοπούλας. Το πρώτο βιβλίο της σειράς, Η Δασκάλα μας η Μάγια όλο και μας κάνει μάγια, τιμήθηκε το 1989 με το βραβείο Children΄s Book of the Year, ενώ ήταν υποψήφιο και για το βραβείο Children΄s Book Award το 1988. Ο Μπλάκερ αρθρογραφεί συστηματικά στις εφημερίδες The Independent on Sunday, The Mail on Sunday και The Sunday Times, ενώ παράλληλα έχει τη δική του εβδομαδιαία στήλη στο περιοδικό Publishing News. To 1994, του ζήτησαν από το Πανεπιστήμιο East Anglia να δώσει μία σειρά διαλέξεων σχετικά με αυτό που γνωρίζει καλύτερα: την τέχνη του να γράφεις. Οι διαλέξεις αυτές είχαν μεγάλη επιτυχία, συνεχίστηκαν για έναν ολόκληρο χρόνο και τις παρακολουθούσαν πολλοί φοιτητές, καθηγητές, εκδότες και συγγραφείς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
265
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.466 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση