Adobe After Effects 7.0 για Windows και Macintosh
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Adobe After Effects 7.0 για Windows και Macintosh

Ο επίσημος εκπαιδευτικός οδηγός της Adobe Systems: Βήμα προς βήμα

Συλλογικό έργο

Mark Christiansen

Takeshi Hiraoka

35.00€ -10% 31.50€

To "Βήμα προς Βήμα", που είναι μια δημοφιλής σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων για λογισμικό μέσω πρακτικών παραδειγμάτων, σας βοηθά να μάθετε τις λειτουργίες του λογισμικού της Adobe γρήγορα και εύκολα. Το βιβλίο σας προσφέρει κάτι που δεν προσφέρει κανένα άλλο βιβλίο - μια επίσημη εκπαιδευτική σειρά από την Adobe Systems Incorporated, που έχει αναπτυχθεί από ειδικούς της Adobe.

Το βιβλίο αυτό περιέχει 12 μαθήματα. Καλύπτει τα βασικά θέματα του Adobe After Effects και περιέχει αμέτρητες υποδείξεις και τεχνικές, ώστε να σας βοηθήσει να γίνετε πιο παραγωγικοί και επαγγελματίες στο After Effects.

Μαρία Γκλαβά (Μεταφραστής)

Η Μαίρη Γκλαβά έχει σπουδάσει Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο New York University (Η.Π.Α.) στην Επιστήμη των Υπολογιστών. Εργάζεται ως αναλύτρια/προγραμματίστρια και έχει υπερ-εικοσαετή εμπειρία διδασκαλίας σε θέματα υπολογιστών σε στελέχη εταιρειών. Επίσης, έχει μεταφράσει πλήθος βιβλίων υπολογιστών, ενώ έχουν εκδοθεί άλλα τρία δικά της βιβλία για προηγούμενες εκδόσεις των Windows και του Office.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Mark Christiansen

Mark Christiansen (Συγγραφέας)

Ο Mark Christiansen είναι ο συγγραφέας του "Adobe After Effects 6.5" "Studio Techniques" (Adobe Press). Έχει δημιουργήσει οπτικά εφέ και κινήσεις για ταινίες, για την τηλεόραση, για παιχνίδια υπολογιστών και για μια σειρά εταιρειών υψηλής τεχνολογίας. Μερικοί από τους τελευταίους πελάτες του περιλαμβάνουν την Adobe Systems, Inc., The Orphanage (για την Dimension Films), Telling Pictures (για το The History Channel), και την Couturie Company (για το HBO), όπως επίσης και τις Seagate, Sun, Intel, και Medtronic. Έχει συμμετάσχει επίσης και στο "The Day After Tomorrow" και σε ταινίες του Robert Rodriguez.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Takeshi Hiraoka

Takeshi Hiraoka (Συγγραφέας)

O Takeshi Hiraoka έφυγε από τον παράδεισο της Χονολουλού στην Χαβάη, και πήγε στο ψυχρό Σαν Φρανσίσκο ένα κρύο χειμώνα το 2002. Στο Σαν Φρανσίσκο, παρακολούθησε το Academy Art University, και τελείωσε τον Μαίο του 2004. Εκεί είναι που ο Hiraoka συνάντησε τον Sheldon Callahan, με τον οποίο σκηνοθέτησε και παρήγαγε την DV ταινία "Origin". Εκτός του ότι είναι ένας DV παραγωγός, ο Takeshi είναι επίσης δημιουργός δισδιάστατων και τρισδιάστατων κινήσεων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Stephen Schleicher

Stephen Schleicher (Συγγραφέας)

Ο Stephen Schleicher έχει ταξιδέψει από το Κάνσας προς την Georgia και την Καλιφόρνια δουλεύοντας ως συντάκτης, γραφικός σχεδιαστής, videographer, σκηνοθέτης και παραγωγός διαφόρων μικρών και μεγάλων παραγωγών βίντεο. Αυτήν την στιγμή, ο Stephen διδάσκει πολυμέσα και Web ανάπτυξη στο Πανεπιστήμιο Fort Hays State University. Εργάζεται επίσης σε τηλεοπτικά και σε ανεξάρτητα έργα για την πολιτεία και για τοπικές εταιρείες και οργανώσεις, καθώς επίσης και στην δική του δουλειά. Ο Stephen συμμετέχει τακτικά στο Digital Media Net (www.digitalmedianet.com).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Άννα Ullrich

Άννα Ullrich (Συγγραφέας)

Η Άννα Ullrich είναι μια χλωμή αλλά θαυμάσια ψηφιακή καλλιτέχνης που ζει στο Σιάτλ, της πολιτείας Ουάσιγκτον, αν και η καρδιά της βρίσκεται στην Μινεσότα, όπου ζει η δραστήρια και λαμπρή δημοκρατική γιαγιά της. Η Άννα πήρε πτυχίο BFA από το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον στο Σιάτλ και πτυχίο ΜFA από το University Notre Dame στην Ινδιάνα (και τα δύο με θέμα την φωτογραφία).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
459
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.831 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση