Στοχασμοί πάνω στην φιλοσοφία, την ψυχολογία και τον μυστικισμό
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Στοχασμοί πάνω στην φιλοσοφία, την ψυχολογία και τον μυστικισμό

Hidayat Inayat Khan

`Το παρόν είναι η αντανάκλαση του παρελθόντος, και το μέλλον είναι η συνέπεια του παρόντος. Επομένως το πεπρωμένο δεν είναι ούτε η εικόνα αυτού που έχει ήδη συμβεί, ούτε αυτό που ακόμα δεν έχει συμβεί, αλλά είναι το αποτέλεσμα αυτού που εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε καθημερινά`. Οι Στοχασμοί πάνω στην Φιλοσοφία, την Ψυχολογία και τον Μυστικισμό είναι ο δεύτερος τόμος της σειράς Στοχασμοί, με στοχασμούς πάνω στις Σουφικές διδασκαλίες από τον Χαινταγιάτ Ιναγιάτ Χαν.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κίμων Θεοδωρόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Κίμων Θεοδωρόπουλος είναι καθηγητής στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας. Παράλληλα ασχολείται με μεταφράσεις βιβλίων πνευματικού περιεχομένου, και κυρίως έργων του Σβέντενμποργκ και Σούφι ποιητών.

Hidayat Inayat Khan

Hidayat Inayat Khan (Συγγραφέας)

Συγγραφέας αρκετών σημαντικών βιβλίων πάνω στον Σουφισμό που συμπεριλαμβάνουν Σούφικες Διδασκαλίες: "Διαλέξεις από την Λίμνη Ο΄ Χάρα"· "Η Εσωτερική Σχολή"· και "Στοχασμοί πάνω στην τέχνη της προσωπικότητας", τον πρώτο τόμο της τρέχουσας σειράς, ο Χαϊνταγιάτ Ιναγιάτ Χαν είναι συνθέτης και πνευματικός ηγέτης του Διεθνούς Σούφικου Κινήματος, που ιδρύθηκε από τον πατέρα του, τον μυστικιστή μουσικό της Ινδίας Ιναγιάτ Χαν. Οι συμφωνικές συνθέσεις του Χαϊνταγιάτ Ιναγιάτ Χαν, προσφέρουν ένα ενδιαφέρον μίγμα της αρχαίας ανατολικής με την σύγχρονη Δυτική μουσική παράδοση και έχουν εκτελεστεί και ηχογραφηθεί από τις καλύτερες ορχήστρες της Ευρώπης. Ζει στην Ολλανδία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
134
Διαστάσεις:
21x13
Βάρος:
0.18 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση