Οι ιστορίες του Τάσι
zoom in
3.94€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604532278

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2007

  • Εκδότης

    Ψυχογιός

"Η μητέρα μου, η Μπάρμπαρα, μου διάβαζε πάντα ιστορίες όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι. Λίγο προτού κοιμηθώ τα βράδια, με ταξίδευε σε όλα τα μαγικά μέρη του κόσμου μέσα από τα βιβλία. Τώρα πια οι δυο μας φτιάχνουμε τις δικές μας ιστορίες, και ο Τάσι πήρε σάρκα και οστά όταν η Μπάρμπαρα μου διηγήθηκε κάποια φορά το πώς συνήθιζε να λέει τεράστια ψέματα όταν ήταν μικρό παιδί, να φτιάχνει παραμύθια και απίθανες ιστορίες. Και το πώς μαζεύονταν γύρω της τα άλλα παιδάκια και κρέμονταν από τα χείλη της μέχρι την τελευταία λέξη της τελευταίας ιστορίας. Μιλούσαμε αναλύοντας χαρακτήρες σαν το δικό της -δηλαδή κάποιου που του αρέσει να λέει φανταστικές ιστορίες- και αφού καταναλώσαμε απίστευτες ποσότητες τσάι σκαρώσαμε τον Τάσι." (Άννα Φίνμπεργκ) Ο Τάσι είναι γλυκούλης, τρυφερούλης και πονηρούλης. Αν και τοσοδούλης, είναι επίσης τολμηρός και γενναίος. Ο Τάσι είναι ο καλύτερος! Και ξέρει να λέει τις πιο συναρπαστικές ιστορίες του κόσμου! Στο δεύτερο βιβλίο με τις περιπέτειές του θα διαβάσετε για το βασιλικό τάφο, το τζίνι, την Μπάμπα Γιάγκα κ.ά.
Κώστια Κοντολέων

Κώστια Κοντολέων (Μεταφραστής)

Η Κώστια Κοντολέων είναι συγγραφέας και μεταφράστρια. Έχει μεταφράσει περισσότερα από εκατό βιβλία, μεταξύ των οποίων έργα των: Τζόις Κάρολ Όουτς, Φίλιπ Πούλμαν, Τόμας Σάβατζ, Ρόαλντ Νταλ, Μάρκους Ζούσακ, Ρόμπερτ Κόρμιερ, Πένελοπ Φιτζέραλντ, Ρ. Κ. Νάραγιαν, Μάγια Αγγέλου, Μέλβιν Μπέρτζες κ.ά. Έχει τιμηθεί με διάφορα βραβεία· ανάμεσά τους ξεχωρίζουν το Κρατικό Βραβείο Μετάφρασης 1992, το Βραβείο Ελληνικής Εταιρείας Μεταφραστών Λογοτεχνίας 2003 και η διπλή αναγραφή της στον Τιμητικό Πίνακα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ).

Kim Gamble

Kim Gamble (Εικονογράφος)

O Κιμ Γκαμπλ είναι ένας από τους πιο ελπιδοφόρους εικονογράφους παιδικών βιβλίων της Αυστραλίας. Επί δέκα ολόκληρα χρόνια δουλεύουν μαζί με την Άννα Φίνμπεργκ και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι υπέροχα βιβλία όπως το "The Magnificent Nose and Other Marvels", "The Hottest Boy Who Ever Lived", η σειρά με τις ιστορίες του Τάσι, τα εικονογραφημένα βιβλία του Minton και το Joseph.

Εκδότης:
Τόμος:
2
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
256
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.458 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση