Κι άλλα εκατομμύριααα!
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κι άλλα εκατομμύριααα!

Νεανικό μυθιστόρημα

Frank Cottrell Boyce

14.40€ -26% 10.66€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604530588

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2007

  • Εκδότης

    Ψυχογιός

`Ντίλαν, είπα στον εαυτό μου, υπάρχουν μόνο τέσσερα πράγματα που ξέρεις γύρω από τη ζωγραφική: τα ονόματα τεσσάρων ζωγράφων - του Ντονατέλο, του Ραφαήλ, του Λεονάρντο και του Μικελάντζελο...`
Ο Ντίλαν Χιουζ ενδιαφέρεται περισσότερο για τα Χελωνονιντζάκια παρά για τους ζωγράφους της Αναγέννησης απ` τους οποίους πήραν τα ονόματά τους. Ακόμη κι όταν ανακαλύπτει πολύτιμα έργα τέχνης καταχωνιασμένα στα ορυχεία του μικρού ουαλικού χωριού του, ο Ντίλαν θα προτιμούσε ένα πάρτι λατρείας προς τα Χελωνονιντζάκια με συνοδεία πίτσας παρά έναν πίνακα ζωγραφικής.
Μετά ο μπαμπάς φεύγει από το σπίτι και, μέσα σε μια νύχτα, ο Ντίλαν θα πρέπει να γίνει ο άντρας του σπιτιού - και αφεντικό της φθίνουσας οικογενειακής επιχείρησης.
Οπότε, ένα αριστούργημα που αξίζει μια περιουσία μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται...
Μια γλυκιά, ευχάριστη και αστεία ιστορία γύρω από ένα μικρό αγόρι, την πολυπρόσωπη οικογένειά του και ένα ανεκτίμητο έργο τέχνης.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κώστια Κοντολέων

Κώστια Κοντολέων (Μεταφραστής)

Η Κώστια Κοντολέων είναι συγγραφέας και μεταφράστρια. Έχει μεταφράσει περισσότερα από εκατό βιβλία, μεταξύ των οποίων έργα των: Τζόις Κάρολ Όουτς, Φίλιπ Πούλμαν, Τόμας Σάβατζ, Ρόαλντ Νταλ, Μάρκους Ζούσακ, Ρόμπερτ Κόρμιερ, Πένελοπ Φιτζέραλντ, Ρ. Κ. Νάραγιαν, Μάγια Αγγέλου, Μέλβιν Μπέρτζες κ.ά. Έχει τιμηθεί με διάφορα βραβεία· ανάμεσά τους ξεχωρίζουν το Κρατικό Βραβείο Μετάφρασης 1992, το Βραβείο Ελληνικής Εταιρείας Μεταφραστών Λογοτεχνίας 2003 και η διπλή αναγραφή της στον Τιμητικό Πίνακα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ).

Frank Cottrell Boyce

Frank Cottrell Boyce (Συγγραφέας)

O Frank Cottrell Boyce γεννήθηκε το 1962 στο Λίβερπουλ από γονείς δασκάλους. Σήμερα εξακολουθεί να ζει στο Λίβερπουλ με τη γυναίκα του και τα επτά παιδιά τους. Μετά τις σπουδές του στην Οξφόρδη ασχολήθηκε με τη συγγραφή σεναρίων για τον κινηματογράφο, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι επιτυχίες "Καλώς ήρθατε στο Σαράγεβο", "Χίλαρι και Τζάκι" και "24 hour party people".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
335
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.512 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση