Εξόριστος: Το αγόρι που δεν ήταν μάγος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εξόριστος: Το αγόρι που δεν ήταν μάγος

Το αγόρι που δεν ήταν μάγος

Christopher Golden

Thomas E. Sniegoski

Ασθενικό πλάσμα, έκτρωμα, λάθος της φύσης; Ένα είναι σίγουρο: ο δωδεκάχρονος Τίμοθι είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο χωρίς μαγικές δυνάμεις. Γι’ αυτό κι έχει περάσει όλη του τη ζωή εξόριστος σ’ ένα μακρινό νησί. Όταν επιστρέφει για πρώτη φορά στην πόλη όπου γεννήθηκε, ο Τίμοθι μαγεύεται στην κυριολεξία - γιατί αυτός είναι ένας κόσμος γεμάτος μαγεία: κτίρια που αιωρούνται στον αέρα, ξόρκια, λάμψεις και φαντασμαγορία. Όμως ο Τίμοθι είναι σημαδεμένος. Αδίστακτοι φονιάδες παραφυλάν κάθε του βήμα. Πράκτορες της κυβέρνησης των Μάγων επιβουλεύονται τη ζωή του. Αν κι ο Τίμοθι δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο νιώθουν να τους απειλεί· στο κάτω-κάτω, χωρίς μαγικές δυνάμεις, είναι τελείως ανήμπορος. Είναι ακίνδυνος. Ή μήπως όχι;

Πέτρος Χατζόπουλος

Πέτρος Χατζόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Πέτρος Χατζόπουλος γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1979. Η μαμά του, που γεννήθηκε στις 2 του Απρίλη -την ίδια μέρα με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν- του διάβαζε πολλά παραμύθια. Έτσι τα αγάπησε. Κι όταν μεγάλωσε, αποφάσισε να γράψει κι εκείνος ένα. Γιατί το παιδί είναι ο κάθε φοβισμένος άνθρωπος, ο κάθε θλιμμένος, ο κάθε ένας που κουβαλά κάτι ευαίσθητο, κι εύθραυστο κι οξύθυμο, και δεν το αφήνει να πληγωθεί.

Christopher Golden

Christopher Golden (Συγγραφέας)

Ο Κρίστοφερ Γκόλντεν συγγράφει μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας και μυστηρίου για ενήλικες και για εφήβους και συγκαταλέγεται στους Top 10 συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας του περιοδικού SFX Magazine. Σε συνεργασία με την ηθοποιό, συγγραφέα και σκηνοθέτη Amber Benson, έγραψε και σκηνοθέτησε το "Ghost of Albion", ένα φανταστικό δράμα κινουμένων σχεδίων για το BBC online. Οι πωλήσεις των έργων του ξεπερνούν τα οχτώ εκατομμύρια αντίτυπα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Thomas E. Sniegoski

Thomas E. Sniegoski (Συγγραφέας)

Ο Τόμας Ε. Σνιγκόσκι είναι μυθιστοριογράφος, συγγραφέας βιβλίων κόμικ και δημοσιογράφος σε περιοδικά ποπ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
308
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.415 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση