Το ξύπνημα των κούκων
zoom in
12.17€ -10% 10.95€

Πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος για όλους; Τι μπορεί να σημαίνει ο χρόνος για μια μητέρα; Τι μπορεί να σημαίνει ο χρόνος για το παιδί; Πως «γεμίζουμε» το χρόνο και πως τον «σκοτώνουμε»; . . . Αν δώσουμε στον χρόνο «καρδιά» κι αν καταφέρουμε να κάνουμε την δική μας να χτυπά από χαρά μπορεί να ξυπνήσουμε στην ώρα μας, πριν μας πάρουν τα χρόνια και δούμε τι χάσαμε ή πόσο μικροί είμαστε ακόμα. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ίρις Σαμαρτζή

Ίρις Σαμαρτζή (Εικονογράφος)

Η Ίρις Σαμαρτζή γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της σχολής Βακαλό με υποτροφία στο Interior Design. Έχει κάνει δύο Bachelor of Arts στο Graphic design και στο Interior Design κι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στη δραματική τέχνη στην εκπαίδευση και στη θεατρική αγωγή. Είναι μόνιμη συνεργάτης της σχολής Βακαλό και διδάσκει ζωγραφική και κατασκευές σε γνωστό εκπαιδευτήριο. Η εικονογράφηση παιδικών βιβλίων είναι μια ακόμα σημαντική δραστηριότητά της.


Μάρω Σφακιανοπούλου

Μάρω Σφακιανοπούλου (Συγγραφέας)

Η Μάρω Σφακιανοπούλου γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και μεγάλωσε στο Σουδάν. Σπούδασε ψυχολογία με εξειδίκευση στην Παιδαγωγική, και κλασική κιθάρα. Εργάζεται ως παιδαγωγός σε εκπαιδευτήριο προσχολικής αγωγής. Ασκεί το ειδικό δικό της πρόγραμμα παιδαγωγικής με τίτλο "Λογοτεχνικό εργαστήρι", με σκοπό, την προσέγγιση και την επαφή των παιδιών με τη λογοτεχνία και τη γλώσσα. Έχει συγγράψει κείμενα για ραδιοφωνικές εκπομπές και έχει διασκευάσει λογοτεχνικά έργα για το θέατρο. Τα τελευταία χρόνια έχει οργανώσει έναν ειδικό χώρο δημιουργικής απασχόλησης και έκφρασης για παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
24
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
0.326 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση