Η αλήθεια για τις αγορές
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η αλήθεια για τις αγορές

Γιατί λίγες χώρες είναι πλούσιες και πολλές παραμένουν φτωχές

John Kay

28.00€ -27% 20.44€
Γιατί μερικές χώρες γίνονται όλο και πιο πλούσιες και άλλες παραμένουν φτωχές; Με αφοπλιστική απλότητα, αλλά και επιχειρηματολογία που καθηλώνει, ο John Kay εξηγεί σημαντικά οικονομικά ζητήματα της εποχής μας και τις επιπτώσεις τους στο κοινωνικό σύνολο. Ένας πολύτιμος οδηγός για την κατανόηση του γύρω μας κόσμου και του φαινομένου της παγκοσμιοποίησης. Γλαφυρό, με πολλά παραδείγματα, εξηγεί πώς το οικονομικό σύστημα μιας χώρας επηρεάζει την ευημερία της.

Βασίλης Θ. Ράπανος (Μεταφραστής)

Ο Βασίλης Θ Ράπανος είναι καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πήρε το πτυχίο του από την Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) το 1975 και το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο Queen΄s του Καναδά (1982). Εργάστηκε στο Κέντρο Προγραμματισμού (ΚΕΠΕ), αρχικά ως βοηθός ερευνών και αργότερα ως ερευνητής και από το 1992 διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, οικονομική ανάλυση και δημόσια οικονομική.

Θεόδωρος Γρηγορίου (Μεταφραστής)


John Kay

John Kay (Συγγραφέας)

O Τζον Κέι είναι επισκέπτης καθηγητής στο London School of Economics και µέλος του επιστηµονικού συλλόγου του St John΄s College της Οξφόρδης. Είναι διευθυντής αρκετών δηµόσιων εταιριών και διατηρεί εβδοµαδιαία στήλη στους Financial Times. Προΐστατο της αξιολόγησης αγοράς µετοχών που διενήργησε η κυβέρνηση του Ηνωµένου Βασιλείου, για την οποία υπέβαλε έκθεση το 2012, προτείνοντας ουσιαστικές µεταρρυθµίσεις. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, στα οποία περιλαµβάνονται τα "Truth about Markets", "The Long and the Short of It" και "Obliquity".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
522
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
0.886 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση