Πρώτες βοήθειες για όλη την οικογένεια
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πρώτες βοήθειες για όλη την οικογένεια

David Bass

Rod Baker

31.95€ -10% 28.76€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789607926630

  • Κατηγορίες:

    Ιατρική

  • Έτος κυκλοφορίας

    2006

  • Εκδότης

    Ίριδα

Το βιβλίο μας περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την παροχή πρώτων βοηθειών σε πλήθος επειγόντων περιστατικών που αφορούν τα βρέφη και τα παιδιά, όπως παιδικά ατυχήματα και κακώσεις. Εδώ παρουσιάζονται οι βασικές τεχνικές διάσωσης και παρέχονται χρήσιμες συμβουλές για την αντιμετώπιση καταστάσεων από τον θωρακικό πόνο και το εγκεφαλικό επεισόδιο ως την καταπληξία, τα κατάγματα και τα εγκαύματα. Ειδικό τμήμα του βιβλίου δίνει κατευθυντήριες οδηγίες για την οικιακή ασφάλεια, την ασφάλεια στον κήπο, το αυτοκίνητο ή τη θάλασσα. (. . .) Μάθετε τα βασικά για τη σωστή, έγκαιρη και καίρια παροχή των πρώτων βοηθειών και αντιμετωπίστε με επιτυχία κάθε έκτακτη περίσταση.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

David Bass

David Bass (Συγγραφέας)

Ο David Bass, M.Med (Surg) (UCT), FCS (SA) είναι ένας χειρουργός του οποίου το ενδιαφέρον για την παιδιατική, την πρόληψη τραύματος και την επείγουσα ιατρική, οδήγησε στον διορισμό του σαν επικεφαλής του Τμήματος Παιδιατρικού Τραύματος στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού (Red Cross Children΄s Hospital, Cape Town) το 1987, και στη θέση του διευθυντή του Ιδρύματος Πρόληψης Παιδικών Ατυχημάτων (Child Accident Prevention Foundation) της Νοτίου Αφρικής το 1992. Ο Dr. Bass είναι ειδικός εκπαιδευτής της Προχωρημένης Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (Advanced Trauma Life Support) καθώς και της Προχωρημένης Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης για Παιδιά (Advanced Paediatric Life Support). Το ιατρικό συγγραφικό του έργο είναι εκτενές και περιλαμβάνει αρκετά θέματα όπως οι κακώσεις σε παιδιά καθώς και η πρόληψη των κακώσεων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Rod Baker

Rod Baker (Συγγραφέας)

Με μια συγγραφική καριέρα που ξεπερνά τα 30 χρόνια, ο Rod Baker έχει συγγράψει και επιμεληθεί αρκετά βιβλία, και άρθρα για πολλές εκδόσεις. Στα βιβλία του μοιράζεται μαζί μας τον πλούτο των πρακτικών οδηγιών του για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. Επίσης μας δίνει χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις που θα μας κάνουν περισσότερο συνειδητοποιημένους σε θέματα ασφάλειας για την αποφυγή ατυχημάτων στο σπίτι και το περιβάλλον της οικογένειας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ian Lusted (Εικονογράφος)


Stephen Felmore (Εικονογράφος)


Σταύρος Σπυρόπουλος (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
175
Διαστάσεις:
27x22
Βάρος:
0.975 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση