Πολιτική
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πολιτική

Η εποχή μας σε 15 λέξεις

Kenneth Minogue

O Kenneth Minogue σε αυτό το προκλητικό αλλά και ακριβοδίκαιο δοκίμιο διαπραγματεύεται την εξελικτική πορεία της πολιτικής από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας. Μας παρακινεί να σκεφτούμε πάνω στο γιατί τα πολιτικά συστήματα εξελίσσονται, τον τρόπο με τον οποίο η πολιτική, μέσω της εξουσίας, εξασφαλίζει τάξη στην κοινωνία μας, το εάν η δημοκρατία είναι πάντοτε χρηστή και, τέλος, πάνω στο μέλλον της πολιτικής τον 21ο αιώνα. Το βιβλίο αυτό του καθηγητή Minogue, αποτελεί έναν εύπεπτο αλλά και ασφαλή οδηγό τόσο για σπουδαστές όσο και εμπειροτέχνες της πολιτικής, οι οποίοι θα ήθελαν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θεωρητικά και ιστορικά ζητήματα που βρίσκονται στην καρδιά των μεγάλων πολιτικών αντιπαραθέσεων σήμερα.

O Kenneth Minogue είναι ομότιμος καθηγητής πολιτικής επιστήμης στο London School of Economics.

Θεοδόσιος Ν. Πελεγρίνης

Θεοδόσιος Ν. Πελεγρίνης (Υπεύθυνος Σειράς)

Ο Θεοδόσιος Ν. Πελεγρίνης είναι καθηγητής φιλοσοφίας στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου διδάσκει από το 1977. Έχει τιμηθεί με το Α΄ Κρατικό Βραβείο Δοκιμίου-Κριτικής 2007 για το βιβλίο του "Από τον πολιτισμό στην πείνα".

Μάριος Χατζόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Μάριος Χατζόπουλος είναι δρ. πολιτικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (LSE) και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Kenneth Minogue (Συγγραφέας)

O Kenneth Minogue είναι ομότιμος καθηγητής πολιτικής επιστήμης στο London School of Economics.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
146
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.09 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση