Αρμαγεδδών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αρμαγεδδών

Η μάχη για τη Γερμανία 1944-1945

Max Hastings

29.90€ -26% 22.13€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604530731

  • Κατηγορίες:

    Παγκόσμια Ιστορία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2006

  • Εκδότης

    Ψυχογιός

Το βιβλίο αυτό είναι η ιστορία των τελευταίων οκτώ μηνών του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου στη Βόρεια Ευρώπη όταν οι Γερμανοί βρήκαν τη δύναμη να σταματήσουν το προπορευόμενο τμήμα των Συμμάχων και να παρατείνουν τον πόλεμο μέχρι το 1945. Το συγγραφικό ύφος του Χέιστινγκς είναι προσιτό σε κάθε αναγνώστη: είναι καλογραμμένο, ισορροπημένο και γεμάτο ενδιαφέρον. Τέλεια διανθισμένο με ανέκδοτες ιστορίες στρατιωτικών της περιόδου, επιτρέπει στον αναγνώστη να κατανοήσει την πραγματική διάσταση της σύγκρουσης.

Ένα επικό βιβλίο-ντοκουμέντο για το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, γραμμένο από έναν από τους καλύτερους στρατιωτικούς ιστορικούς της Βρετανίας.

Βαγγέλης Κατσάνης (Μεταφραστής)


Max Hastings

Max Hastings (Συγγραφέας)

Ο σερ Max Hastings γεννήθηκε το 1945. Είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας, και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Άγγλους ιστορικούς. Εργάστηκε ως ξένος ανταποκριτής για τις εφημερίδες Evening Standard και Daily Telegraph, καθώς και για την τηλεόραση του BBC, σε παραπάνω από εξήντα χώρες και σε έντεκα πολέμους. Επίσης, έχει παρουσιάσει ιστορικά ντοκιμαντέρ για την τηλεόραση του BBC και έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία για το δημοσιογραφικό του έργο. Έχει γράψει είκοσι ιστορικά βιβλία, εκ των οποίων ένα τιμήθηκε με το Βραβείο Somerset Maugham και άλλα δύο με το Yorkshire Post Book of the Year Prize. Το 2002 χρίστηκε ιππότης από τη Βασίλισσα της Αγγλίας. Σήμερα έχει δική του δημοσιογραφική στήλη στην εφημερίδα Daily Mail. Ζει στο Μπέρκσρι με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
768
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
1.78 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση