Σημάδια στην άμμο
zoom in

Το καλοκαίρι του 1952, δυο μοναχικοί άνθρωποι φτάνουν στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριουδάκι Γουέστ Μπέι. Άγνωστοι μεταξύ τους και με τελείως διαφορετική προέλευση, βρίσκονται εκεί για τον ίδιο λόγο: αναζητώντας ψυχική γαλήνη και την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή. (. . .) Σε αυτό το πανέμορφο μέρος, ο Τομ και η Κάθι αισθάνονται ότι υπάρχει ελπίδα να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Ακόμα και τώρα όμως κάποιος προσπαθεί να καταστρέψει τις ελπίδες τους για ευτυχία. Ένας αδίστακτος δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος. . . Ξαφνικά το Γουέστ Μπέι δεν είναι πια τόσο ήσυχο μέρος.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Καίτη Οικονόμου

Καίτη Οικονόμου (Μεταφραστής)

Η Καίτη Οικονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα ως μεταφράστρια δεκάδων βιβλίων για ενηλίκους και παιδιά, μεταξύ των οποίων και της παγκοσμίως αγαπημένης σειράς με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ. Έχει γράψει οχτώ μυθιστορήματα. Το τελευταίο, "Η καρδία θυμάται" το 2014 τιμήθηκε με το Βραβείο Κοινού των βιβλιοπωλείων PUBLIC, στην κατηγορία "Μεγάλες Συγκινήσεις".

Josephine Cox

Josephine Cox (Συγγραφέας)

Η Τζόζεφιν Κοξ γεννήθηκε στο Μπλάκμπερν. Η ζωή της είναι εξίσου συναρπαστική με τα βιβλία της καθώς δεν της έλειψαν η αγάπη και το γέλιο, παρόλο που ήταν γεμάτη τραγωδίες και κακουχίες. Σε ηλικία 16 ετών παντρεύτηκε έναν υπέροχο άνθρωπο και απέκτησε δύο γιούς. Όταν τα παιδιά της άρχισαν να πηγαίνουν στο σχολείο, αποφάσισε να σπουδάσει στο κολέγιο και στο τέλος κέρδισε έδρα στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ. Ασχολήθηκε με τη διδασκαλία. Κέρδισε το βραβείο "Superwoman of Great Britain". Από τότε εγκατέλειψε τη διδασκαλία για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το γράψιμο. Τα μυθιστορήματά της είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και κατέχουν πάντα τις υψηλότερες θέσεις στις λίστες των best sellers.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
470
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.696 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση