Τα χρονικά του Σπάιντεργουικ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα χρονικά του Σπάιντεργουικ

Η οργή του Μάλγκαραθ

Holly Black

Tony DiTerlizzi

Aνάμεσα στις δέκα σειρές βιβλίων με τις καλύτερες πωλήσεις.
"Ένας αριστοτεχνικά πλασμένος κόσμος από σκανταλιάρες νεράιδες και σκοτεινή μαγεία".
(Daily Telegraph)
Δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι συγγραφείς με τεράστιες πωλήσεις, ο Tόνι ντι Tερλίτζι και η Xόλι Mπλακ, ρισκάρισαν τα πάντα για να φέρουν στο φως αυτή την απίστευτη ιστορία. Διαβάστε την τελευταία συναρπαστική περιπέτεια των παιδιών της οικογένειας Γκρέις σε αυτό το -πέμπτο- βιβλίο της σειράς "Τα Xρονικά του Σπάιντεργουικ".

Χρύσα Θ. Μπανιά (Μεταφραστής)


Holly Black

Holly Black (Συγγραφέας)

Αχόρταγη συλλέκτρια σπάνιων βιβλίων με λαϊκούς μύθους, η Χόλι Μπλακ πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της σε μια ετοιμόρροπη βικτοριανή έπαυλη, όπου η μητέρα της έτρεφε τη φαντασία της με ιστορίες για φαντάσματα και βιβλία με νεράιδες. Το πρώτο της μυθιστόρημα, με τίτλο "Tithe, A modern faerie tale", μας επιτρέπει να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το μαγικό κόσμο στον οποίο ζουν οι νεράιδες. Δημοσιευμένο το φθινόπωρο του 2002, έχει λάβει άριστες κριτικές και μια εύφημο μνεία ως το Καλύτερο Εφηβικό Βιβλίο από την Ένωση Αμερικανικών Βιβλιοθηκών. Η Χόλι ζει στο δυτικό Λονγκ Μπραντς του Νιου Τζέρσεϊ με το σύζυγό της Τέο και έναν αξιοσημείωτο αριθμό από κατοικίδια ζώα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Tony DiTerlizzi

Tony DiTerlizzi (Συγγραφέας)

Ταλαντούχος συγγραφέας με πολύ μεγάλες πωλήσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, ο Τόνι ντι Τερλίτζι είναι ο δημιουργός του τιμημένου "Jimmy Zangwow΄s Out-of-this-World Moon Pie Adventure", ενώ έχει φιλοτεχνήσει τα σκίτσα της σειράς βιβλίων του Τόνι Τζόνστον "Alien and Possum", που απευθύνεται σε αρχάριους μικρούς αναγνώστες. Πρόσφατα για τη λαμπρή εικονογράφηση του κλασικού ποιήματος της Μέρι Χάουιτ "The Spider and the Fly" έλαβε την τιμητική διάκριση Κάλντεκοτ. Επιπλέον, έργα του Τόνι έχουν κοσμήσει τη δουλειά πασίγνωστων ονομάτων στο χώρο της φανταστικής λογοτεχνίας, όπως του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, της Αν ΜακΚάφρι, του Πίτερ Σ. Μπιγκλ και του Γκρεγκ Μπέαρ, καθώς και πολλές από τις κάρτες για το πασίγνωστο παιχνίδι ρόλων "Magic: The Gathering" της εταιρείας Wizards of the Coast". Αυτός και η γυναίκα του Άντζελα κατοικούν, μαζί με το μολοσσό τους τον Γκόμπλιν, στο Άμχερστ της Μασαχουσέτης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
5 από 5
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
161
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.228 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση