Τα ζώα του δάσους
zoom in

Το γνωρίζεις ότι η κουκουβάγια καταπίνει τη λεία της ολόκληρη, ότι ένα γουρουνόπουλο ζυγίζει όσο τρεις άνθρωποι και ότι οι βούλες του ελαφιού εξαφανίζονται όταν έρχεται η άνοιξη;
Παρατήρησε τα ζώα που ζουν στα δάση μας: θα ανακαλύψεις τα πάντα γύρω από τις συνήθειες των ζώωνα και θα μάθεις πολλά συναρπαστικά πράγματα!

κ.ά. (Εικονογράφος)


Richard Orr (Εικονογράφος)


Nicole Claveloux (Εικονογράφος)


Jean - Marc Pariselle (Εικονογράφος)


Μελίνα Καρακώστα

Μελίνα Καρακώστα (Μεταφραστής)

Η Μελίνα Καρακώστα (Παρίσι 1959 - Αθήνα 2007), κόρη της Ζωρζ Σαρή και του Μαρσέλ Καρακώστα, σπούδασε κινέζικη και ιταλική φιλολογία στη Σορβόννη, ενώ παράλληλα μελέτησε μουσική (κοντραμπάσο και σύνθεση). Συμμετείχε σε συναυλίες και ηχογράφησε δίσκους σύγχρονης και τζαζ μουσικής. Από το 1987 ασχολήθηκε με τη διδασκαλία και ανέβασε μουσικές παραστάσεις με παιδιά. Έγραψε βιβλία για παιδιά και είχε μεταφράσει γαλλική και ιταλική λογοτεχνία. Πέθανε κατά τη διάρκεια πρόβας για παράσταση που ετοίμαζε για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 30 Οκτωβρίου 2007.

Emmanuel Chanut (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Stephanie Janicot

Stephanie Janicot (Συγγραφέας)

Η Στεφανί Ζανικό γεννήθηκε το 1967 στη Ρεν της Γαλλίας. Σπούδασε Νομικά, Πολιτικές Επιστήμες και Δημοσιογραφία. Ζει στο Παρίσι και εργάζεται ως επιμελήτρια ειδικών εντύπων για παιδιά. Η πρώτη εμφάνισή της στη λογοτεχνία έγινε το 1996 με το μυθιστόρημα Des Profondeurs, το οποίο απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές και πολυάριθμες διακρίσεις, μεταξύ των οποίων τα βραβεία Goya, Bernard Palissy και Rene Fallet. Ακολούθησε το 1997 το βιβλίο Les Matriochkas, ενώ το 1999 κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα Ο άρχοντας της ερήμου, χάρη στο οποίο η συγγραφέας έγινε δημοφιλής στο ελληνικό κοινό. Το 2000, εκτός από το μυθιστόρημα Σολεδάδ εξέδωσε και το βιβλίο Ulysse, εικονογραφημένη διασκευή της Οδύσσειας για παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Bertrand Fichou (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
30
Διαστάσεις:
19χ17
Βάρος:
0.24 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση