Οι ιστορίες του Τάσι
zoom in
3.94€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604530427

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2006

  • Εκδότης

    Ψυχογιός

Ο Τάσι είναι γλυκούλης, τρυφερούλης, πονηρούλης. Μπορεί να είναι τοσοδούλης αλλά είναι τολμηρός και γενναίος. Είναι ο καλύτερος! Και ξέρει να λέει τις καλύτερες ιστορίες του κόσμου! Σ΄ αυτό το βιβλίο θα διαβάσετε για τα Φαντάσματα, την Μπάμπα Γιάγκα, τον Αρχιβρομιάρη και πολλά άλλα.
Κώστια Κοντολέων

Κώστια Κοντολέων (Μεταφραστής)

Η Κώστια Κοντολέων είναι συγγραφέας και μεταφράστρια. Έχει μεταφράσει περισσότερα από εκατό βιβλία, μεταξύ των οποίων έργα των: Τζόις Κάρολ Όουτς, Φίλιπ Πούλμαν, Τόμας Σάβατζ, Ρόαλντ Νταλ, Μάρκους Ζούσακ, Ρόμπερτ Κόρμιερ, Πένελοπ Φιτζέραλντ, Ρ. Κ. Νάραγιαν, Μάγια Αγγέλου, Μέλβιν Μπέρτζες κ.ά. Έχει τιμηθεί με διάφορα βραβεία· ανάμεσά τους ξεχωρίζουν το Κρατικό Βραβείο Μετάφρασης 1992, το Βραβείο Ελληνικής Εταιρείας Μεταφραστών Λογοτεχνίας 2003 και η διπλή αναγραφή της στον Τιμητικό Πίνακα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ).

Kim Gamble

Kim Gamble (Εικονογράφος)

O Κιμ Γκαμπλ είναι ένας από τους πιο ελπιδοφόρους εικονογράφους παιδικών βιβλίων της Αυστραλίας. Επί δέκα ολόκληρα χρόνια δουλεύουν μαζί με την Άννα Φίνμπεργκ και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι υπέροχα βιβλία όπως το "The Magnificent Nose and Other Marvels", "The Hottest Boy Who Ever Lived", η σειρά με τις ιστορίες του Τάσι, τα εικονογραφημένα βιβλία του Minton και το Joseph.

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
176
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.322 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση