Ηγεσία
zoom in
14.00€ -10% 12.60€

"Καθήκον του ηγέτη είναι να πάρει τους ανθρώπους του από εκεί που είναι και να τους πάει εκεί που δεν βρέθηκαν ποτέ"
Η ηγεσία κάνει τα άτομα να αγαπούν αυτά που δεν αγαπιούνται. Η ηγεσία επιμένει ότι τα πράγματα πρέπει να γίνονται με διαφορετικό τρόπο. Η ηγεσία είναι αυτό που μπορεί να μας οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο. Όμως στον κόσμο των επιχειρήσεων ηγεσία δεν σημαίνει μόνο πώς να κάνουμε τα πράγματα με διαφορετικό ή με καλύτερο τρόπο. Οι έξυπνοι ηγέτες γνωρίζουν ότι το ζητούμενο είναι να κερδίσουν χρήματα στην πορεία.
Είτε είστε ήδη ηγέτης ή φιλοδοξείτε να γίνετε, το βιβλίο αυτό παρέχει μια πλήρη και υπερσύγχρονη επισκόπηση της βιβλιογραφίας, που αναφέρεται στην ηγεσία. Οι συγγραφείς περιγράφουν τις πιο πρόσφατες θεωρίες και αρχές που έχουν προκύψει από τις αποδεδειγμένες προσωπικές επιτυχίες τους και από τη σοφία των σπουδαίων στοχαστών του χώρου των επιχειρήσεων και των συγγραφέων.

Ανδρέας Σοκοδήμος (Μεταφραστής)

Ο Ανδρέας Σοκοδήμος είναι οικονομολόγος - μεταφραστής, διπλωματούχος του Πανεπιστημίου Newcastle της Αγγλίας.

Richard Koch

Richard Koch (Συγγραφέας)

Ο Richard Koch είναι επιχειρηματίας, επενδυτής και συγγραφέας· ιδρυτής της LEK Partnership, της πιο επιτυχημένης διεθνώς "μπουτίκ" επιχειρηματικής στρατηγικής της δεκαετίας του ΄80. Βοήθησε στη διάσωση της Filofax στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, αποκτώντας ένα μεγάλο μέρος των μετοχών της, του οποίου την αξία πολλαπλασίασε πολλές φορές. Επίσης, χρηματοδότησε την Βelgo, την πολύ γνωστή αλυσίδα θεματικών εστιατορίων, καθώς και την αλυσίδα ξενοδοχείων MSI. Είναι σύμβουλος πολλών εισηγμένων και μη εταιρειών, όπως η Advent Venture Capital Trust Plc. Ζει στο Richmond της Αγγλίας και στην Cancelada της Ισπανίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Jonathan Yudelowitz (Συγγραφέας)

O Jonathan Yudelowitz είναι σύμβουλος και συνεργάζεται με ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο και τα βοηθάει να αντιμετωπίσουν θέματα ηγεσίας. Έχει σπουδάσει και διαθέτει πείρα στην Ψυχολογία, στη Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ως σύμβουλος, μεσολαβητής, πανεπιστημιακός λέκτορας και ερευνητής έχει εφαρμόσει αυτές τις δεξιότητες σε παγκόσμια κλίμακα, εργαζόμενος στους συγγενείς τομείς της καθοδήγησης στελεχών, της ανάπτυξης ομάδων και της οργανωσιακής αλλαγής.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Robin Field (Συγγραφέας)

O Robin Field ξεκίνησε την καριέρα του στην Jardine Matheson & Co στην Άπω Ανατολή, όπου διηύθυνε το μεγαλύτερο ναυτιλιακό πρακτορείο στην Ταϊβάν. Έχοντας πάρει με άριστα το πτυχίο του από το INSEAD συνεργάστηκε με τον Richard Koch πρώτα στη LEK και ύστερα στην Strategy Ventures πριν γίνει γενικός διευθυντής και στη συνέχεια πρόεδρος της Filofax Group plc. Σήμερα είναι δραστήριος μη εκτελεστικός διευθυντής σε μια σειρά από ανώνυμες και ιδιωτικές εταιρείες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
204
Διαστάσεις:
22x15
Βάρος:
0.301 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση