Τα μυστικά του γιου της χήρας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα μυστικά του γιου της χήρας

Ποια θα είναι η συνέχεια του "Κώδικα Ντα Βίντσι";

David A. Shugarts

13.78€ -26% 10.20€

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για να ικανοποιήσει τα εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο που περιμένουν με αδημονία το νέο βιβλίο του Νταν Μπράουν, με τον πιθανό τίτλο ``Το κλειδί του Σολομώντα``. Βασισμένος σε κάποιες αποκλειστικές πληροφορίες του, ο έμπειρος δημοσιογράφος Ντέιβιντ Σούγκαρτς μας ξεναγεί στον μυστηριακό κόσμο του νέου μυθιστορήματος του Νταν Μπράουν δίνοντας στον αναγνώστη ορισμένα σημαντικά στοιχεία για την καλύτερη κατανόησή του: αναφέρεται στους πατέρες του αμερικανικού έθνους, τον Τζορτζ Ουάσινγκτον και τον Βενιαμίν Φρανκλίνο, που υπήρξαν γνωστοί μασόνοι, στα έγγραφα και τους μυστικούς κώδικες που φυλάσσονται σε κρύπτες στην Ουάσινγκτον, στη συμβολική αρχιτεκτονική της Νέας Υόρκης, στα μεγάλα σύμβολα της μασονίας όπως «ο οφθαλμός ος τα πανθ` ορά», οι πεντάλφες, τα ταρό, η εβραϊκή καβάλα, οι μαγικοί κύκλοι, τα μαγικά τετράγωνα, τα σύμβολα των μορμόνων κ.α. Μέσα απ` αυτό το συναρπαστικό βιβλίο, ``Τα μυστικά του Γιου της Χήρας``, ο αναγνώστης ενημερώνεται για έναν μυστικιστικό και άγνωστο σε αυτόν μαγικό κόσμο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος

Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1963 στην εφημερίδα "Βήμα", όπου ασχολήθηκε αποκλειστικά σχεδόν με το δικαστικό ρεπορτάζ. Το 1973 μετακινήθηκε στα "Νέα", όπου έμεινε ως τα τέλη του 1986 ως κοινοβουλευτικός συντάκτης και υπεύθυνος για ένα διάστημα των ΄Μικροπολιτικών΄. Το 1979 ήταν ένας από τους τέσσερις δημοσιογράφους που εξέδωσαν τη σατιρική εφημερίδα "Το Ποντίκι", από την οποία αποχώρησε τον Αύγουστο του 1987. Από τον Σεπτέμβριο του 1987 εργαζόταν στην εφημερίδα "΄Εθνος" όπου για είκοσι χρόνια υπήρξε ο βασικός αρθρογράφος της, διατηρώντας παράλληλα και την προσωπική στήλη "Έτσι τα βλέπω". Είχε μεταφράσει πάνω από 150 βιβλία, μεγάλων συγγραφέων από Πούσκιν, Όσκαρ Ουάιλντ, Μαρκ Τουέιν, Φόκνερ, Έρμαν Έσσε και Νόρμαν Μέιλερ έως Κόναν Ντόιλ, Κάρολ Τζόις Όουτς, Ρουθ Ρέντερ. Ντ. Π. Τζέιμς, Μάικλ Μουρ, Μπανάνα Γιοσιμότο.

David A. Shugarts (Συγγραφέας)

Ο Ντέιβιντ Α. Σούγκαρτς είναι βραβευμένος δημοσιογράφος, με τριάντα χρόνια εμπειρίας σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά. Συνεργάστηκε με τον Νταν Μπέρσταϊν στα μπεστ σέλερ "Τα απόκρυφα του Κώδικα Ντα Βίντσι" και "Τα απόκρυφα των Illuminati".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
253
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.391 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση