Παραμύθια για καληνύχτα με πρίγκιπες και πριγκίπισσες, βασιλιάδες και βασίλισσες

Μια υπέροχη συλλογή που περιλαμβάνει μερικά κλασικά και κάποια λιγότερο γνωστά παραμύθια με πρίγκιπες και πριγκίπισσες, βασιλιάδες και βασίλισσες, διασκευασμένα και εικονογραφημένα για παιδιά από 4 ετών έτσι ώστε να είναι η ιδανική συντροφιά πριν την αξέχαστη ευχή «καληνύχτα».

Ένα πανέμορφο, χαρτόδετο βιβλιαράκι, με πολύχρωμη και ζωηρή εικονογράφηση που θα κρατήσει συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, θα τυλίξει στις σελίδες του τα όνειρα των παιδιών και θα ξαλαφρώσει την ψυχούλα τους από τον κάματο της ανακάλυψης και το πανάλφαρο βάρος του παιχνιδιού. Γλυκά και τρυφερά λόγια, συνδυασμένα με τον ψίθυρο της μαμάς, αστείες και διδακτικές ιστορίες που θα αφηγηθεί ο ενήλικας στην ελπίδα του, το παιδί του, ώστε να το προφυλάξει από τις σκοτεινές γωνίες της ζωής, όλα συγκεντρωμένα σε αυτό το καλαίσθητο τομάκι!

Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι, Ο πρίγκιπας βάτρχος, Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα, Οι δώδεκα πριγκίπισσες που χόρευαν, Η ωραία κοιμωμένη, Ο αυτοκράτορας και το αηδόνι, Το πουλί της φωτιάς, Η βασίλισσα του χιονιού και Το άλογο που πετούσε είναι οι ιστορίες που θα διαβάσουν οι μικροί μας φίλοι με τη βοήθεια των δικών τους ανθρώπων και θα πασπαλίσουν τα όνειρά τους με την απαραίτητη άχνη του παραμυθιού! Καλή ανάγνωση!

Πάνος Τουρλής