Τα νέα του Τριγωνοψαρούλη

Ο Τριγωνοψαρούλης στην Κίνα....
Oι περιπέτειες του Τριγωνοψαρούλη, του πιο αγαπημένου ήρωα της σύγχρονης ελληνικής παιδικής λογοτεχνίας, θα εκδοθούν στην Κίνα από τον κινέζικο εκδοτικό οίκο Tianjin Maitian Culture & Communication Co. Ltd.
Ήδη  έχουν μεταφραστεί στα κορεατικά «Ο αδερφός του Τριγωνοψαρούλη » και «Τριγωνοψαρούλης εναντίον Μεγάλου καρχαρία» από τον εκδοτικό οίκο Jakeuncheakbang Publishing Co.

Ο Τριγωνοψαρούλης επιστρέφει...
Στο τέλος Ιανουαρίου κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο  «Ο Τριγωνοψαρούλης επιστρέφει...»

Ο Τριγωνοψαρούλης στο web...
Tο αγαπημένο μας ψαράκι απέκτησε διαδικτυακό σπίτι! Επισκεφθείτε το www.trigonopsaroulis.gr και μάθετε ΟΛΑ τα νέα του Τριγωνοψαρούλη!

Δείτε τα βιβλία με ήρωα τον Τριγωνοψαρούλη, συγγραφέα τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο και εικονογράφο τη Λήδα Βαρβαρούση!


Ο Τριγωνοψαρούλης επιστρέφει!

Ο Τριγωνοψαρούλης επιστρέφει για να σώσει το βυθό και να ματαιώσει τα σχέδια του Άρη, ο οποίος τον καταστρέφει για να δημιουργήσει υποβρύχιο τσίρκο. Ο Τριγωνοψαρούλης επιστρέφει για να δείξει σε όλους πως η αληθινή ζωή δεν είναι αυτή που δείχνουν οι οθόνες, αλλά αυτή που ζούμε. Ο Τριγωνοψαρούλης επιστρέφει για να ελευθερώσει τα ψάρια από τη σκλαβιά του θεματικού πάρκου που φτιάχνεται στο όνομά του, χωρίς την έγκρισή του. Ο Τριγωνοψαρούλης επιστρέφει για να γίνει για λίγο, με τη βοήθεια της οικολόγου Μπέτυ και του μαγικού μαργαριταριού της, ά ν θ ρ ω π ο ς, ώστε να αντιμετωπίσει τον Άρη.

Τιμή: 8,91ευρώ

Ο Τριγωνοψαρούλης

Ο Τριγωνοψαρούλης είναι ένα ψάρι που δε μοιάζει με κανένα άλλο. Κι έτσι, όλα τα πλάσματα του βυθού τον κοροϊδεύουν. Όμως, όταν έρχεται η ώρα, δείχνει τις δυνατότητές του και προσφέρει τη σωτηρία... κι ένα δίδαγμα.

Τιμή: 5,13 ευρώ


Ο Τριγωνοψαρούλης, ο Μαυρολέπιας κι ο τελευταίος ιππόκαμπος

Ο Τριγωνοψαρούλης, ο σοφός του βυθού, πληροφορείται ότι σ' όλες τις θάλασσες ζει μονάχα ένας ιππόκαμπος κι αυτός κινδυνεύει να πιαστεί. Παρέα με το Μαυρολέπια κι άλλους γενναίους του βυθού αναζητούν τρόπους να τον προστατεύσουν.

Τιμή: 4,49 ευρώ


Τριγωνοψαρούλης εναντίον Μεγάλου Καρχαρία

Ο Τριγωνοψαρούλης, το διαφορετικό ψαράκι που όλοι αγαπούν, είναι αναγκασμένος να δώσει μάχη με τον ισχυρότερο όλων των βυθών, το Μεγάλο Καρχαρία. Θα νικήσει η σοφία του Τριγωνοψαρούλη ή η δύναμη του Μεγάλου Καρχαρία; Ο Τριγωνοψαρούλης έχει μια ιδέα άραγε, με τη βοήθεια των φίλων του, θα τα καταφέρει;

Τιμή: 9,99 ευρώ

Ο αδερφός του Τριγωνοψαρούλη

Τι μπελάς να έχεις αδερφό τον Τριγωνοψαρούλη, να του μοιάζεις και όλοι να σου το λένε! Κι επιπλέον, να περιμένουν να είσαι σαν κι αυτόν, έξυπνος και καλός! Κι όμως, ο Τριγωνομικρούλης διεκδίκησε να είναι ο εαυτός του κι όλοι να τον αναγνωρίζουν και να τον αγαπούν γι' αυτό που είναι, και το πέτυχε, με τη βοήθεια του Τριγωνοψαρούλη βέβαια!

Τιμή: 9,99 ευρώ


Ο Τριγωνοψαρούλης στον κόσμο των παράξενων ψαριών

Ο Τριγωνομικρούλης, ο αδερφός του Τριγωνοψαρούλη, πάντα βάζει τον αδερφό του σε μπελάδες. Τώρα θέλει να ξαναβρεί τη μαμά του, που όμως κατοικεί σε μια χώρα μακρινή και διαφορετική: στον κόσμο των παράξενων ψαριών. Ο Τριγωνοψαρούλης, λοιπόν, αναλαμβάνει «δράση» και ξεκινάει το μεγάλο και επικίνδυνο ταξίδι για να συναντήσει τη μαμά τους. Μπλέκει σε μια νέα περιπέτεια γεμάτη χρώματα και φαντασία.

Τιμή: 10,92 ευρώ


Τα γενέθλια του Τριγωνοψαρούλη ή Πώς η αγάπη νίκησε τον πόλεμο

Με αφορμή τα δέκατα γενέθλια του Τριγωνοψαρούλη, παρακολουθούμε πώς συναντήθηκαν για πρώτη φορά οι γονείς του δέκα χρόνια πριν. Πώς έγιναν η αφορμή να ξεσπάσει ο μεγάλος πανθαλάσσιος πόλεμος, αφού ο ένας ήταν από το γαλάζιο πέλαγος κι η άλλη από την κόκκινη θάλασσα κι απαγορευόταν να αγαπηθούν. Ένας πόλεμος παράλογος, όπως όλοι οι πόλεμοι, που μπόρεσε και τον σταμάτησε μόνο η αγάπη! Η αγάπη που υπήρχε μέσα σε ένα τριγωνικό αυγό, το αυγό του Τριγωνοψαρούλη.

Τιμή: 5,13 ευρώ