Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου "Κουφός είσαι ρε; Δεν ακούς;"


Οι συμμετοχές έκλεισαν!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα!


Καλή εβδομάδα σε όλους!

Το CaptainBook.gr εξασφάλισε για εσάς 3 αντίτυπα του βιβλίου της Σοφίας Κολοτούρου "Κουφός είσαι ρε; Δεν ακούς;", από τις εκδόσεις ΚΨΜ. Μπείτε στην κλήρωση μέχρι την Κυριακή 16 Ιανουαρίου για να κερδίσετε ένα από τα 3 αντίτυπα του βιβλίου!

Η Σοφία Κολοτούρου είναι κουφή αλλά όχι και άλαλη. Ο σωστός όρος είναι μεταγλωσσικά κωφή, δλδ έχασε την ακοή της ενώ πρώτα είχε κατακτήσει την ομιλία της. Μιλάει και επικοινωνεί με τους γύρω της διαβάζοντας τα χείλη. Και αυτό της δημιουργεί πολλές περιπέτειες...

Ιστορίες καθημερινής τρέλας όπως της έζησε η Σοφία. Τα κείμενα είναι αποσπάσματα από το προσωπικό της blog, που θα το βρείτε στη διεύθυνση http://kofosi.blogspot.com.

Στο βιβλίο περιέχονται και 8 εικονογραφημένες ιστορίες, με (τα πανέμορφα) σκίτσα του  Σπύρου Δερβενιώτη.


Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί ως την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στις 17.00 και μπείτε στην κλήρωση για ένα από τα 3 αντίτυπα του βιβλίου.


Οι συμμετοχές έκλεισαν!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα!

Χορηγοί επικοινωνίας των διαγωνισμών του CaptainBook.gr:

diagonismos.gr

nethall.gr

jaba.gr

kerdiseto.blogspot.com


Όροι διαγωνισμού:

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με μία συμμετοχή. Διπλές συμμετοχές θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση. Μετά το πέρας της κλήρωσης τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στο CaptainBook.gr, οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και μέσω email και θα τους ζητηθεί να δηλώσουν μια διεύθυνση για να αποσταλεί το δώρο τους. Ο διαγωνισμός αφορά σε κατοίκους της Ελλάδας. Τα δώρα δεν μπορούν να σταλούν στο εξωτερικό, να αντικατασταθούν από άλλα ή να ανταλλαγούν με χρήματα. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής βαραίνουν αποκλειστικά το CaptainBook.gr.