Η υπόσχεση του πρίγκιπα

του Βασίλη Κουτσιαρή

Ένα κόκκινο κι ένα μπλε αμάξι στολίζουν τη βιτρίνα ενός καταστήματος. Είναι πανέμορφα και ερωτευμένα το ένα με το άλλο. Ο Πρίγκιπας και η Πριγκιπέσα υποσχέθηκαν να μη χωρίσουν ποτέ, σύντομα όμως η κατακόκκινη Πριγκιπέσα πουλήθηκε πρώτη. Έτσι ξεκινάει μια διαφορετική ιστορία αγάπης για παιδιά από 4 ετών και πάνω.

Η ευαισθησία του κυρίου Βασίλη Κουτσιαρή και οι αδρές γραμμές της Ίριδος Σαμαρτζή δημιούργησαν ένα τρυφερό παραμύθι με ανατροπές και κωμικοτραγικές σκηνές. Μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο, ένα ζευγάρι αυτοκινήτων, ξεδιπλώνεται μια ρομαντική ιστορία που τονίζει τη διαχρονικότητα και τη δύναμη της αγάπης. Είναι αυτό που λένε: «Όταν αγαπάς δυνατά, αγαπάς για πάντα»! Εμπόδιο η γεμάτη αμάξια και μοναξιά πόλη, η αδυναμία του ιδιοκτήτη να ακούσει το αυτοκίνητο, ο βροχερός καιρός…

Θα θυμούνται ακόμη ο ένας τον άλλον, όσα χρόνια κι αν περάσουν; Πώς θα ανταμώσουν ξανά; Πώς θα βοηθήσει ο μικρός Θάνος, γιος του ιδιοκτήτη του Πρίγκιπα; Απολαύστε αυτήν την ξεχωριστή ιστορία, που είναι γραμμένη με αγάπη, σαν αυτή που διαχέει στις σελίδες της!

Πάνος Τουρλής