Η νεραϊδομπαλαρίνα χορεύει με τα αστέρια

Τι θα λέγετα να διαβάσουμε μαζί; Οι μικροί και οι μεγάλοι αναγνώστες; Πάρτε το εξάχρονο κοριτσάκι σας και καθήστε να διαβάσετε μαζί αυτήν τη συναρπαστική ιστορία! Στο κείμενο θα βρείτε μικρές παραγράφους για αρχάριους αναγνώστες και μεγαλύτερες για εξασκημένους αναγνώστες! Ελάτε, λοιπόν, πάμε να βρούμε τη Λένα!

Η Λένα είναι μια μικρή μπαλαρίνα που ετοιμάζεται να παίξει στην πρώτη της παράσταση! Με έναν μαγικό τρόπο όμως μεταφέρεται στη Νεραϊδοχώρα, τη στιγμή που οι πέντε νεράιδες πρέπει να χορέψουν το μπαλέτο των άστρων ώστε τα αστέρια να παραμείνουν για πάντα αναμμένα! Το κακό ξωτικό Νοξ όμως έκανε μαγικά στο Αστεράκι και δεν μπορεί να χορέψει με τις υπόλοιπες νεράιδες. Έτσι η Λένα καλείται να πάρει τη θέση της! Ο Νοξ όμως θα κάνει τα πάντα για να τις εμποδίσει να χορέψουν!

Περιπέτεια, αγωνία, χορός, αστεράκια, νεράιδες και κακά ξωτικά συγκροτούν μια ιστορία με αγωνία και ανατροπές που θα διασκεδάσει τους μικρούς και τους μεγάλους αναγνώστες! Η εικονογράφηση είναι πολύχρωμη, ολοζώντανη και πολύ διασκεδαστική! Ο Κέδρος καινοτομεί άλλη μια φορά στο παιδικό βιβλίο!

Πάνος Τουρλής