Βαλκάνια
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Βαλκάνια

78 μέρες "στόχος" του ΝΑΤΟ

Νίκος Μπογιόπουλος

Το «Νέο Δόγμα» του ΝΑΤΟ και πως εφαρμόστηκε στη Σερβία. Το «Σύμφωνο Σταθερότητας»: Διάταγμα αποσταθεροποίησης της ΝΑ Ευρώπης. Η Ελλάδα θύμα και θύτης του ιμπεριαλιστικού ολοκαυτώματος - η συνενοχή του ΠΑΣΟΚ. «Το ΝΑΤΟ έδινε πάντα προτεραιότητα στην ειρηνική επίλυση των διαφορών». (Κ. Σημίτης, 23/4/99, Ουάσινγκτον). «Μπορούμε αυτό που κάναμε στο Κοσσυφοπέδιο να το κάνουμε τώρα, μπορούμε να το κάνουμε αύριο, αν είναι αναγκαίο, στην Αφρική ή στην Κεντρική Ευρώπη». (Μπιλ Κλίντον, 4/6/99, Σκόπια).


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Νίκος Μπογιόπουλος

Νίκος Μπογιόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Νίκος Μπογιόπουλος γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα και σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Είναι δημοσιογράφος. Εργάζεται στον "Ριζοσπάστη" και έχει συνεργαστεί με ραδιοφωνικούς σταθμούς και περιοδικά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
379
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.794 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Ποιός μπορούσε να το φανταστεί ότι θα το ζούσαμε…

★ ★ ★ ★ ★

Ποιός μπορούσε να το φανταστεί ότι θα το ζούσαμε αυτό στα τέλη του 20ου αιώνα... Να διαλύσουν μια ολόκληρη χώρα, στην καρδιά της Ευρώπης, επειδή τόλμησε να πει 'ΟΧΙ"! Το σύνθημα της δεκαετίας του 80 "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" βγήκε τελικά σωστό. Μπράβο στον Νίκο Μπογιόπουλο για την καλή δημοσιογραφική δουλειά που έκανε! Λεωνίδας Π. (Βέλγιο)

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 10/12/2011)