Οι προδομένες
zoom in
16.90€ -27% 12.34€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185284350

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2017

  • Εκδότης

    Ωκεανός

 Ισιδώρα, Αντιγόνη και Νεφέλη.

Τρεις γυναίκες, τρεις διαφορετικές γενιές...

Έζησαν κάτω από τελείως διαφορετικές οικογενειακές, οικονομικές, πολιτικές και πολιτιστικές συνθήκες.

Κι όμως έζησαν τα ίδια δεινά, έζησαν τον έρωτα με το ίδιο πάθος, την ίδια πίκρα, τον ίδιο πόνο…

Τον σαρωτικό έρωτα που σαν κατάρα σέρνεται στον χρόνο και γυρεύει Κάθαρση...

Τρεις γυναίκες που ερωτεύτηκαν παράφορα μα ο έρωτάς τους δεν τους έφερε την ευτυχία.

Ήταν καταστροφικός, γεμάτος βαρβαρότητα, βία, θάνατο, δυστυχία και προδοσία.

Καμμιά τους δεν φόρεσε νυφικό...

(…)Σ’ αυτό εδώ το εκπληκτικό μυθιστόρημα η συγγραφέας διεισδύει στα μυστικά της ανθρώπινης ψυχής, φέρνοντας στην επιφάνεια με τρυφερότητα και ευαισθησία τις ακατανίκητες δυνάμεις και τις συμφορές

του έρωτα. Οι τρεις ηρωίδες ξετυλίγοντας το κουβάρι της ζωής τους κρατούν σε διαρκή εγρήγορση και αγωνία τον αναγνώστη με ευφάνταστες εικόνες του ψυχισμού και της εσωτερικής τους διαπάλης.(…)

Συγκλονιστική πλοκή σε ολοζώντανη γλώσσα

Χριστόφορος Χαραλαμπάκης

Ομότιμος καθηγητής γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών

Τζένη Καλλέργη

Τζένη Καλλέργη (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Θεάτρου. Έπαιξε στο Θέατρο, στο Ραδιόφωνο και στην Τηλεόραση. Στο Θέατρο, συνεργάστηκε με το Θεατρικό Εργαστήρι του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, το Πειραματικό Θέατρο της Μαριέττας Ριάλδη, την Άλλη Σκηνή του Νίκου Περέλη και στο Ελεύθερο Θέατρο ερμηνεύοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στην τηλεόραση, έλαβε μέρος σε πολλά θεατρικά έργα, ερμηνεύοντας σημαντικούς ρόλους, στο "Θέατρο της Δευτέρας", παραγωγή της Κρατικής Τηλεόρασης, σε πολλά μονόπρακτα της σειράς "Από την Κωμωδία στο Δράμα", στο σήριαλ "Ονειροπαρμένος" του Κώστα Πρετεντέρη, και σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές. Επί μια δεκαετία, υπήρξε εκφωνήτρια - παρουσιάστρια καλλιτεχνικών και διαφημιστικών εκπομπών, παρουσιάζοντας πληθώρα προγραμμάτων καλλιτεχνικού, ψυχαγωγικού και διαφημιστικού περιεχομένου σε όλους τους Σταθμούς της Κρατικής Ραδιοφωνίας και έγινε γνωστή με το πατρικό της όνομα, Τζένη Κολλάρου. Επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. και Γεν. Γραμματέας του Ιδρύματος Κοινωνικών - Ιστορικών Ερευνών "Σταύρος Καλλέργης", μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Κίνησης, Δ/ντρια του Τμήματος Πολιτισμού της UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Για την προσφορά της στο πολιτισμό έχει τιμηθεί από πολλούς Δήμους της χώρας και από την UNESCO. Έχει αρθρογραφήσει σε εφημερίδες και περιοδικά. Για πολλά χρόνια συμπορεύτηκε ενεργά στο πλευρό τού μεγάλου καλλιτέχνη και πνευματικού ανθρώπου Λυκούργου Καλλέργη, και συνεργάστηκε μαζί του στον αγώνα για τον Πολιτισμό, την Πολιτική και το Θέατρο. Από το γάμο της με τον Λυκούργο Καλλέργη απέκτησε ένα γιο, τον Σταύρο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Βιβλίο
Σελίδες:
560
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση