Ένα πράσινο τηλέφωνο
zoom in
11.00€ -24% 8.36€

Ο μικρός Σταύρος νοσταλγεί τη γιαγιά Ευδοκία… Χωρίς αυτήν έχει μια «σχεδόν οικογένεια». Βλέπετε, η γιαγιά μετά την αρρώστια της μετακόμισε σε μια όμορφη και ήσυχη αλλά μακρινή γειτονιά, όπου δεν πιάνει το τηλέφωνο. Έτσι κι ο Σταύρος παίρνει ένα παιχνίδι, ένα πράσινο τηλέφωνο, και με σύνδεση τη φαντασία του συνομιλεί με την αγαπημένη του γιαγιά!
Ένα ευαίσθητο και πρωτότυπο βιβλίο για την απώλεια.

Κατερίνα Δημόκα

Κατερίνα Δημόκα (Συγγραφέας)

Η Κατερίνα Δημόκα μοίρασε την παιδική της ηλικία στον Πειραιά και στη Λιβαδειά. Είναι αριστούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών με κατεύθυνση στη Γλωσσολογία και διαθέτει Master στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Ξένης Γλώσσας. Στη λογοτεχνία διακρίθηκε για πρώτη φορά στον Διαγωνισμό Διηγήματος του Περιοδικού Elle (2000) και κέρδισε τον Έπαινο παραμυθιού από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά (2014) για τη "Δασκάλα των Χρωμάτων". Είναι παντρεμένη, έχει δύο γιους και ζει στη Λιβαδειά. Εργάζεται ως φιλόλογος στο Δημόσιο Σχολείο, όπου διδάσκει και διδάσκεται καθημερινά από τα παιδιά. Θεωρεί ότι η Λογοτεχνία είναι ένας ευαίσθητος αγωγός, που οδηγεί άμεσα στην παιδική ψυχή κι αφήνεται να παρασυρθεί στις κρυστάλλινες διαδρομές της.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γεωργία Στύλου

Γεωργία Στύλου (Εικονογράφος)

Η Γεωργία Στύλου γεννήθηκε το 1977 στην Κατερίνη. Το 1996 εισήχθη στην Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα με τις σπουδές της εκεί παρακολουθούσε μαθήματα ζωγραφικής, φωτογραφίας και γλυπτικής. Το 2004 ξεκίνησε σπουδές γραφιστικής (ΑΚΤΟ Θεσσαλονίκης) και μετά την αποφοίτησή της ασχολείται επαγγελματικά με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου. Δουλειές της φιλοξενούνται σε βιβλία που έχουν εκδοθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Είναι μητέρα δυο παιδιών και ζει στην Θεσσαλονίκη.


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
48
Βάρος:
0.235 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση