Με οικογένεια
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Με οικογένεια

Ο πρώτος μου Μαλό

9.90€ -24% 7.52€

Η μικρή Περίνα χάνει τους γονείς της σε ηλικία έντεκα ετών. Μόνη, χωρίς λεφτά και φαγητό, αποφασίζει να ξεκινήσει με τα πόδια από το Παρίσι με προορισμό το Μαροκούρ, όπου μένει η μοναδική οικογένεια που της έχει απομείνει: η οικογένεια του πατέρα της. Εκεί, πρέπει να στηριχθεί στις δυνάμεις της και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, παραμερίζοντας συμφέροντα και δυσκολίες.

Βασίλης Γρίβας

Βασίλης Γρίβας (Εικονογράφος)

Ο Βασίλης Γρίβας γεννήθηκε στη Λαμία το 1967. Παρακολούθησε στο πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας Ιστορία της Τέχνης και μελέτησε την τέχνη της Αναγέννησης. Στις 6 Απριλίου 1998, παρουσίασε τα έργα του στην αίθουσα τέχνης Δαβανέλου στη Λαμία. Η έκθεση έγινε υπό μορφή θεατρικού δρώμενου, με υποστήριξη φωτός και μουσικής. Έργα του έχουν κυκλοφορήσει σε κάρτες από την Post Art. Έχει συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο Αθηνών για την εικονογράφηση βιβλίων για τα Αειφόρα Σχολεία.


Τζέμη Τασάκου

Τζέμη Τασάκου (Διασκευαστής)

Η Τζέμη Τασάκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου κι έχει κάνει σπουδές Γαλλικής Φιλολογίας στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1996 το διήγημά της Ο Διονύσης, ο Διόνυσος και η μαμά Ηλέκτρα βραβεύτηκε στο διαγωνισμό που διοργάνωσε το περιοδικό Elle, σε συνεργασία με τις εκδόσεις "Καστανιώτη". Το 2000 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο "Η ερωμένη" από τις εκδόσεις "Κέδρος".


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
40
Διαστάσεις:
24χ22
Βάρος:
0.287 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση