English for Electronics Engineers
zoom in
40.00€ -10% 36.00€

Αυτό το βιβλίο καλύπτει τις εξειδικευμένες γλωσσικές ανάγκες όλων εκείνων που μελετούν τα ηλεκτρονικά, τους αυτοματισμούς, την τεχνολογία υπολογιστών, την ηλεκτρική εφαρμοσμένη μηχανική και γενικά ότι έχει σχέση με το ευρύτερο πεδίο των ηλεκτρονικών.

Απευθύνεται σε γνώστες της αγγλικής γλώσσας μεσαίου και υψηλότερου επιπέδου και είναι χρήσιμο και για τους πεπειραμένους τεχνικούς που απασχολούνται διεθνώς ή πρέπει να αναπτύξουν στη δυνατότητά τους να επικοινωνήσουν στον εργασιακό τους χώρο στην αγγλική γλώσσα.

Τέλος, είναι ιδανικό εγχειρίδιο και για αυτο-διδασκαλία αφού περιλαμβάνει αναλυτικό γλωσσάρι με τεχνικούς όρους και απαντήσεις-λύσεις όλων των ασκήσεων που περιλαμβάνονται εντός του βιβλίου.

Ιφιγένεια Πέππα (Συγγραφέας)

Η Ιφιγένεια Πέππα είναι Διπλωματούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης(ΑΠΘ) με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Master in Teaching as a Second Languadge από το Πανεπιστήμιο St. Michale΄s της Αμερικής. Από το 1993 είναι τακτικό μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
336
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
1.054 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση