Στη μάχη των Θερμοπυλών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Στη μάχη των Θερμοπυλών

Κατερίνα Σέρβη

9.90€ -24% 7.52€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601644813

  • Κατηγορίες:

    Κόμιξ | Graphic Novels , Χόμπι

  • Έτος κυκλοφορίας

    2016

  • Εκδότης

    Πατάκη

Ο Πλείσταρχος, η Λαμπιτώ, ο Ξέρξης, η Γοργώ, ο βασιλιάς Λεωνίδας, ένα μυστηριώδες «φάντασμα», ο πάντα αισιόδοξος Διηνέκης, ο συνετός Αρτάβανος, ο πρώην βασιλιάς Δημάρατος, ο πρίγκιπας Υπεράνθης, ο Εφιάλτης, ο Υδάρνης και οι άφθαρτοι Αθάνατοι, ο «δειλός» Αριστόδημος και ο γενναίος Αλφεός, οι ανώνυμοι Κισσαίοι και Υρκάνιοι, Μήδοι και Αφρικανοί, Θηβαίοι, Πελοποννήσιοι και Λοκροί, όλοι μαζί, Έλληνες και Πέρσες, παρατρεχάμενοι και οπλίτες, ήρωες και προδότες, μεγάλοι και μικροί, άνδρες και γυναίκες αληθινοί ή φανταστικοί ξετυλίγουν τον μίτο που οδηγεί σε ένα από τα πιο θρυλικά σταυροδρόμια της ιστορίας.

Θανάσης Πέτρου

Θανάσης Πέτρου (Εικονογράφος)

Ο Θανάσης Πέτρου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και έκανε μεταπτυχιακό στην Κοινωνιογλωσσολογία. Το 2002 κέρδισε το πρώτο βραβείο στον 2ο Διαγωνισμό Κόμικς του ένθετου "9" της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" στην κατηγορία των Νέων Ταλέντων. Το 2005 αποφοίτησε από την ΑΚΤΟ (τμήμα Σκίτσο-Κόμικς-Καρτούν). Από το 2004 είναι μόνιμος συνεργάτης του "9". Κόμικς του έχουν δημοσιευτεί στο "9", στη "Γαλέρα", στη "Βαβέλ" και αλλού. Έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις κόμικς (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σερβία, Κίνα, Σαρδηνία, Πολωνία). Το 2008 κυκλοφόρησε η συλλογή κόμικς του με τίτλο "Ο Τυμπανιστής και οι φίλοι" του από τις εκδόσεις "Βιβλιοπέλαγος". Το 2011 κυκλοφόρησε το "Παραρλάμα και άλλες ιστορίες του Δημοσθένη Βουτυρά" σε σενάρια Δημήτρη Βανέλλη (εκδόσεις "Τόπος"). Επίσης το 2011 κυκλοφόρησε "Το πτώμα" (σε σενάριο Τάσου Ζαφειριάδη και Γιάννη Παλαβού, εκδόσεις "Jemma Press".

Κατερίνα Σέρβη (Συγγραφέας)

Η Κατερίνα Σέρβη έχει σπουδάσει αρχαιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και λατρεύει ό,τι έχει σχέση με την αρχαία Ελλάδα- και έχει σελίδες σε μορφή κόμικς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
80
Διαστάσεις:
30.7x23.3
Βάρος:
0.441 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση