Εισαγωγή στα ηλεκτρικά κυκλώματα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εισαγωγή στα ηλεκτρικά κυκλώματα

Charles K. Alexander

Matthew N. O. Sadiku

151.23€ -20% 120.98€

Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να παρουσιάσει την ανάλυση κυκλωμάτων με τρόπο πιο ξεκάθαρο, πιο ενδιαφέροντα και πιο κατανοητό από άλλα βιβλία με αντίστοιχο περιεχόμενο. Δεν είναι, λοιπόν, δύσκολο να αντιληφθούμε το λόγο για τον οποίο η `Εισαγωγή στα ηλεκτρικά κυκλώματα` των Charles Alexander και Matthew Sadiku επιλέγεται από τους σπουδαστές ως εισαγωγικό σύγγραμμα για το μάθημα των ηλεκτρικών κυκλωμάτων. Η προσβασιμότητα του κειμένου και η προσέγγιση που επιχειρείται βοηθούν το σπουδαστή να ανακαλύψει τα διασκεδαστικά στοιχεία της τεχνολογίας.
H τέταρτη έκδοση του βιβλίου, βασισμένη στην επιτυχία των προηγούμενων εκδόσεων, σκιαγραφεί τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο των κυκλωμάτων ενώ, ταυτόχρονα, φροντίζει για την παιδαγωγική και επικοινωνιακή αρτιότητα της παρουσίασης του εκπαιδευτικού υλικού.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Νίκος Κωφίδης (Μεταφραστής)

Ο Νίκος Κωφίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1962. Σπούδασε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων μηχανικών του ΑΠΘ και στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της διδακτορικής του διατριβής στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ασχολήθηκε με τη θεωρία του Χάους και τα Νευρωνικά Δίκτυα. Εργάζεται ως καθηγητής στη Β/βάθμια εκπαίδευση, ενώ παράλληλα διδάσκει ως έκτακτος συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Charles K. Alexander (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Matthew N. O. Sadiku (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
1040
Διαστάσεις:
30x22
Βάρος:
3.065 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση