Μεταγλωττιστές
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μεταγλωττιστές

Αρχές, τεχνικές και εργαλεία

Συλλογικό έργο

Jeffrey D. Ullman

Alfred V. Aho

74.65€ -10% 67.19€

Η νέα έκδοση του κλασικού "βιβλίου του δράκου" έχει αναθεωρηθεί ολοκληρωτικά για να συμπεριλάβει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στη μεταγλώττιση. Το βιβλίο παρέχει μια πλήρη εισαγωγή στη σχεδίαση μεταγλωττιστών και συνεχίζει δίνοντας έμφαση στην εφαρμογή της τεχνολογίας των μεταγλωττιστών σε ένα μεγάλο εύρος προβλημάτων της σχεδίασης και ανάπτυξης λογισμικού. Το πρώτο μισό του βιβλίου έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ένα προπτυχιακό μάθημα μεταγλωττιστών, ενώ το δεύτερο μισό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μεταπτυχιακό μάθημα το οποίο δίνει έμφαση στη βελτιστοποίηση κώδικα.

Τα νέα κεφάλαια περιλαμβάνουν:

Κεφάλαιο 7: Περιβάλλοντα Εκτέλεσης
Κεφάλαιο 10: Παραλληλισμός Επιπέδου Εντολής
Κεφάλαιο 11: Βελτιστοποίηση για Παραλληλισμό και Τοπικότητα
Κεφάλαιο 12: Δια-Διαδικασιακή Ανάλυση

Gradiance. Η υπηρεσία Gradiance είναι ένας ιστότοπος αποτίμησης εργασιών και εργαστηρίων για φοιτητές και διδάσκοντες. Παρέχει για αυτό το βιβλίο μια συλλογή συνόλων εργασιών με χρήση μιας ειδικής τεχνικής η οποία ονομάζεται ριζικές ερωτήσεις (root questions). Οι φοιτητές δουλεύουν πάνω σε ένα πρόβλημα σα να ήταν μια τυπική ανάθεση εργασίας για το σπίτι. Η γνώση τους σχετικά με τη λύση ελέγχεται με μια τυχαία επιλεγμένη ερώτηση πολλαπλής επιλογής. Όταν επιλέγεται μια λάθος απάντηση, λαμβάνουν μια υπόδειξη και μια άμεση συμβουλή, η οποία εξηγεί γιατί η απάντηση είναι λάθος ή προτείνει μια γενική προσέγγιση στο πρόβλημα. Οι φοιτητές έχουν τότε τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πάλι την ίδια ανάθεση. Αυτή η προσέγγιση παρέχει άμεση ενίσχυση των εννοιών της μεταγλώττισης.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Jeffrey D. Ullman (Συγγραφέας)

Ο Jeffrey D. Ullman είναι Καθηγητής στην έδρα Stanford W. Ascherman της Επιστήμης των Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Stanford. Έχει γράψει (μόνος του ή μαζί με άλλους) 16 βιβλία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νικόλαος Σ. Βώρος

Νικόλαος Σ. Βώρος (Επιμέλεια)

Ο Δρ. Βώρος Νικόλαος διεθέτει δεκαπενταετή εμπειρία στο σχεδιασμό ενσωματωμένων συστημάτων για τηλεπικοινωνίες και ιατρικές εφαμοργές. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες ευρωπαϊκές τηλεπικοινωνιακές εταιρίες και ερευνητικά ιδρύματα στα πλαίσια ερευνητικών προγραμμάτων, ενώ έχει διαρκή παρουσία σε διεθνή συνέδρια και ημερίδες συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Έχει δημοσιεύσει σημαντικό αριθμό ερευνητικών εργασιών σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια υψηλότατου κύρους, ενώ έχει συγγράψει ξενόγλωσσα και ελληνικά βιβλία. Τα τελευταία χρόνια, συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκη Επιτροπή ως ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας σε θέματα σχετικά με τηλεπικοινωνίες, δίκτυα και συστήματα για ιατρικές εφαρμογές, ενώ έχει στο ενεργητικό του τη συγγραφή σημαντικού αριθμού ερευνητικών προτάσεων που έχουν χρηματοδοτηθεί από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους. Σήμερα, κατέχει τη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδος (http://www.tesyd.teimes.gr/) και είναι επιστημονικός υπεύθυνος του εργαστηρίου Ενσωματωμένων Συστημάτων και Εφαρμογών του τμήματος (http://esda-lab.tesyd.teimes.gr/)

Κωνσταντίνος Γ. Μασσέλος (Επιμέλεια)


Άγγελος Σπ. Βώρος (Επιμέλεια)


Παναγιώτης Αλεφραγκής (Επιμέλεια)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Βιβλίο
Σελίδες:
1080
Βάρος:
0.55 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση