Η θυρίδα
zoom in
14.93€ -10% 13.44€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604363445

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2011

  • Εκδότης

    Οξύ

Μια νέα γυναίκα εισάγεται σε νοσοκομείο της Στοκχόλμης σοβαρά τραυματισμένη από βάναυσο μαστίγωμα. Είναι μια νεαρή Λιθουανή, θύμα του τράφικινγκ, που πουλήθηκε σε έναν σουηδικό οίκο ανοχής, και τώρα αναγκάζεται να ξεπληρώσει το "χρέος" της. Όταν όμως συνέρχεται, πιάνει ομήρους και ανατινάζει κορμιά για να εκδικηθεί.

Την ίδια ώρα στο ίδιο νοσοκομείο, οι επιθεωρητές Γκρενς και Σούντκβιστ ακολουθούν τα ίχνη που ίσως τους οδηγήσουν στη σύλληψη ενός άγριου μπράβου - και ίσως επιτρέψουν στον Γκρενς να πάρει τη δική του εκδίκηση.

Οι δύο ιστορίες συμπλέκονται σε μια διπλή τραγωδία. Προτού όμως φτάσουμε στο τέλος, τόσο ο Γκρενς όσο κι ο Σούντκβιστ θα πρέπει να αναμετρηθούν με το ίδιο δίλημμα: θα μπορέσουν να προστατέψουν εκείνους που αγαπούν, αποδίδοντας ταυτόχρονα δικαιοσύνη;

Ξενοφών Παγκαλιάς (Μεταφραστής)


Anders Roslund (Συγγραφέας)

Ο Άντερς Ρούσλουντ, βραβευμένος δημοσιογράφος, γεννήθηκε το 1961. Για πολλά χρόνια δούλεψε ως ρεπόρτερ με ειδίκευση σε αστυνομικά και κοινωνικά θέματα, καθώς και ως διευθυντής σύνταξης των κεντρικών δελτίων ειδήσεων "Rapport" και "Aktuellt" της Σουηδικής Τηλεόρασης. Από τους πλέον καταξιωμένους Σκανδιναβούς συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων. Μαζί με τον Borge Hellstrom αποτέλεσαν συγγραφικό δίδυμο που συμπεριλήφθηκε στη λίστα μπεστ σέλερ των New York Times, με σημαντικά βραβεία και πωλήσεις άνω των πέντε εκατομμυρίων αντιτύπων. To "Made in Sweden: Ο χορός της αρκούδας" είναι το πρώτο που έγραψε με τον Stefan Thunberg.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Borge Hellstrom (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
440
Διαστάσεις:
20x13
Βάρος:
0.595 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση