Marvels: Η εποχή των θαυμάτων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Marvels: Η εποχή των θαυμάτων

Kurt Busiek

Καλώς ήλθατε στη Νέα Υόρκη, όπου φλεγόμενες φιγούρες και άνθρωποι με πολύχρωμες στολές κυκλοφορούν στους δρόμους, ενώ εξωγήινα πλάσματα απειλούν να καταβροχθίσουν τον κόσμο μας...
Οι διάσημοι δημιουργοί Kurt Busiek και Alex Ross μας προσφέρουν μια διαφορετική προσέγγιση των κορυφαίων υπερηρώων. Δείτε τους ήρωες του σύμπαντος της Marvel με μία διαφορετική ματιά - τη δική σας!

"Οι υπερήρωες του Alex Ross είναι κάτι παραπάνω από πανίσχυροι: φαίνεται πως ζουν και αναπνέουν..."
- USA Today

Βασίλης Αθανασιάδης (Μεταφραστής)


Κώστας Τζήκας

Κώστας Τζήκας (Μεταφραστής)

Ο Κωνσταντίνος Τζήκας σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια Επικοινωνία και Μ.Μ.Ε. στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται ως δημοσιογράφος και μεταφραστής. Το 2014 παρουσιάστηκε στη Γαλλία και στην Ελλάδα το θεατρικό έργο του "Νεκρά φύλλα". Το "Κομμένα" είναι το πρώτο του βιβλίο.

Kurt Busiek (Συγγραφέας)

Ο Kurt Busiek γεννήθηκε στη Βοστόνη το 1960 και σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους σεναριογράφους της αμερικανικής βιομηχανίας κόμιξ. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο χώρο το 1982 με τη συμμετοχή του στη σειρά "Green Lantern" της DC Comics και σύντομα εργάστηκε σε ορισμένους από τους κορυφαίους τίτλους super hero comics, όπως "JLA", "Iron Man" κ.α. Το 2003, ο Busiek ανέλαβε τη θέση του βασικού σεναριογράφου στη σειρά "Conan" της Dark Horse, μια θέση στην οποία παρέμεινε ως τα τέλη του 2005. Πρόσφατα ο Kurt Busiek υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την DC Comics, ενώ κατέχει τη θέση του βασικού σεναριογράφου στο "Superman".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Alex Ros (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
216
Διαστάσεις:
26x17
Βάρος:
0.847 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση