Ο κόσμος που κληρονομήσαμε: Ισπανία: Ανδόρα: Πορτογαλία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο κόσμος που κληρονομήσαμε: Ισπανία: Ανδόρα: Πορτογαλία

Τα 878 μνημεία του πολιτισμού και της φύσης από την Ουνέσκο

Συλλογικό έργο

"Ο κόσμος που κληρονομήσαμε" είναι μια γοητευτική ξενάγηση στα μοναδικά μνημεία του πολιτισμού και της φύσης όπως αυτά έχουν καταγράφει στον κατάλογο της Ουνέσκο. Είναι μια πρώτη γνωριμία με ό,τι πολυτιμότερο βρήκαμε στον κόσμο μας και έχουμε το χρέος και την τιμή να προστατεύσουμε. Εικόνες που ενώνουν το παρελθόν με το παρόν, ζωντανεύουν την ιστορία, ερμηνεύουν τους πολιτισμούς και αποκαλύπτουν το μεγαλείο της φύσης.

Μια χώρα - σταυροδρόμι ανάμεσα σε Αφρική και Ευρώπη. Μια χώρα - αμάλγαμα των διαφορετικών πολιτισμών που για αιώνες πέρασαν από τα εδάφη της δίνοντάς της τη μοναδική της ταυτότητα. Την ταυτότητα αυτή η Ισπανία με τη σειρά της μετέφερε στη Λατινική Αμερική χρωματίζοντας μια ολόκληρη ήπειρο. Ο αναγνώστης αυτού του βιβλίου καλείται να ακολουθήσει νοερά τα ίχνη που άφησαν όλοι αυτοί οι διαφορετικοί πολιτισμοί και να γνωρίσει τον τρόπο με τον οποίο έχουν συντεθεί δίνοντας στην Ισπανία το γοητευτικό πρόσωπό της. Να γνωρίσει και να λατρέψει τον πολιτισμό προηγούμενων χρόνων ο απόηχος του οποίου συνεχίζει να χαϊδεύει τα αφτιά μας.

Ο περιγραφικός λόγος του βιβλίου θα σας βοηθήσει να ταξιδέψετε σε μέρη άγνωστα, να περπατήσετε μέσα στα σπουδαιότερα ιστορικά μνημεία, στις πλατείες και στις μονές, να δείτε από κοντά τα ζώα υπό εξαφάνιση. Η ανάγνωση αυτού του τόμου αποτελεί μοναδική εμπειρία που καθένας θα ζήσει ξεχωριστά.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Διαστάσεις:
29x23
Βάρος:
0.829 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση