Οι περιπέτειες μιας άμυαλης λιαχτίδας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι περιπέτειες μιας άμυαλης λιαχτίδας

Μάρκος Κάβουρας

12.23€ -10% 11.01€
  • Διαθέσιμο υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη

    Αποστέλλεται σε 2-5 εργάσιμες.

  • ISBN:

    9789608843349

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2005

  • Εκδότης

    Αιγέας

Εκεί ψηλά, πάνω από τα σύννεφα, υπάρχει ένας άλλος κόσμος διαφορετικός απ΄ το δικό μας. Εκεί, έχει το παλάτι του ο ήλιος που ζει με τις κόρες του τις λιαχτίδες. Κάθε πρωί, ξεκινούν το μεγάλο τους ταξίδι στον ουράνιο θόλο. Μια μέρα όμως, η Πολυξένη, η πιο μικρή και σκανταλιάρα λιαχτίδα βρίσκει τρόπο και κατεβαίνει στη γη. Μαγεύεται από τις ομορφιές και σαν μικρή που είναι αρχίζει τις αταξίες!
Μάρκος Κάβουρας

Μάρκος Κάβουρας (Συγγραφέας)

Ο Μάρκος Κάβουρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χίο. Σπούδασε Παιδαγωγικά, Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση. Εργάσθηκε ως Δάσκαλος και Δ/ντής σε Δημοτικά σχολεία του νησιού. Εδώ και χρόνια γράφει λογοτεχνία για παιδιά. "Ο Δελφινογιός και άλλες ιστορίες" μαζί με την "Παρεξήγηση" ήταν τα πρώτα του βιβλία που κυκλοφόρησαν το 2001 από τις εκδόσεις "άλφα πι" στην Χίο. Το 2003 τιμήθηκε για την "Παρεξήγηση" από τον κύκλο ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (Έπαινος Κύκλου Ελληνικού Βιβλίου). Ακολούθησε το "Μεγάλο Μυστικό" από τις εκδόσεις "Ελληνικά Γράμματα", Αθήνα 2003. Απόσπασμα του βιβλίου υπάρχει στο σχολικό εγχειρίδιο της Γλώσσας (τεύχος Β΄, Δ΄ Δημοτικού). Στην συνέχεια ακολούθησαν τα εικονογραφημένα βιβλία "Οι περιπέτειες μιας άμυαλης ηλιαχτίδας" (το 2005) και "To Αγριολούλουδο" (το 2006) από τις εκδόσεις "Αιγέας" στην Χίο. Παράλληλα με την συγγραφή βιβλίων ασχολείται με το θέατρο, τα πολιτιστικά και τοπικά δρώμενα στον Βροντάδο και στην Χίο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Φλοράνς Χρηστάκη

Φλοράνς Χρηστάκη (Εικονογράφος)

Η Φλοράνς Χρηστάκη είναι γαλλικής καταγωγής και γεννήθηκε το 1958 στο Παρίσι. Σπούδασε ψυχολογία και θέατρο. Από το 1990 ζει στην Ελλάδα. Συνεργάζεται, ως εικονογράφος, με διάφορους εκδοτικούς οίκους. Με δική της εικονογράφηση κυκλοφορεί, από τις εκδόσεις "Κάστωρ", το βιβλίο "Το δέντρο με τα κεχριμπάρια" που έγραψε η Ελένη Τορόση.

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
28χ21
Βάρος:
0.388 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση