Προβλέπω τον καιρό
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Προβλέπω τον καιρό

Εμπειρική πρόγνωση ετήσιων καιρικών φαινομένων: Μερομήνια

Ασημάκης Ν. Δημητρίου

18.00€ -27% 13.14€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789608455184

  • Κατηγορίες:

    Εθνολογία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2005

  • Εκδότης

    Ψύχαλος

"Κάποια χρονιά στις 12 Αυγούστου -που αντιστοιχεί στον επόμενο Ιούλιο- στο βάθος του ορίζοντα, χαρακωνόταν ο ουρανός από αστραπές και ταυτόχρονα ακούγονταν πολλές βροντές. Ήταν 11-12 τη νύχτα- που αντιστοιχεί στις τελευταίες μέρες του Ιουλίου. Τότε έκανα την πρόβλεψη ότι στις 30-31 Ιουλίου θα έχουμε σφοδρή κακοκαιρία. Πράγματι, είχαμε έντονα προβλήματα -ήταν τότε που πλημμύρισε το Μοσχάτο!" (Ασημάκης Δημητρίου).
Αν είστε κι εσείς λάτρεις της φύσης ή απλά γοητεύεστε από το μυστήριο της συνεχούς εναλλαγής των καιρικών φαινομένων, τότε ανακαλύψτε τα μυστικά της εμπειρικής πρόγνωσης του καιρού παρατηρώντας και ερμηνεύοντας τις εναλλαγές των καιρικών φαινομένων του Αυγούστου.

Ασημάκης Ν. Δημητρίου

Ασημάκης Ν. Δημητρίου (Συγγραφέας)

Ο Ασημάκης Ν. Δημητρίου γεννήθηκε στον Επτάλοφο Παρνασσού το 1931 και σπούδασε εμπορικές και οικονομικές επιστήμες στην ΑΣΟΕΕ, από όπου και αποφοίτησε το 1961. Εξειδικεύτηκε στα εργατικά και φοροτεχνικά και ασχολήθηκε στον ιδιωτικό τομέα ως προϊστάμενος λογιστηρίου, οικονομικός διευθυντής κ.λπ. στον τομέα των ναυτιλιακών επιχειρήσεων και αλλού με εξειδίκευση, με ειδικά επιμορφωτικά σεμινάρια κ.λπ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
150
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.397 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση