Ζήσε σαν Εργοστασιάρχης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ζήσε σαν Εργοστασιάρχης

Οδηγός Διατροφής και Ευεξίας

Λίνα Σαϊσανά

12.00€ -11% 10.68€

Tο ανθρώπινο σώμα είναι ένα γιγάντιο εργοστάσιο, μέσα στο οποίο γίνονται απειράριθμες και θαυμαστά πολύπλοκες χημικές διεργασίες, πράγμα που κάνει τον καθένα από μας έναν πραγματικό εργοστασιάρχη, ακόμη κι αν δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μας με αυτόν τον τρόπο.

Οι λανθασμένες διατροφικές συνήθειες όμως, η καθιστική ζωή, η απουσία συστηματικής σωματικής άσκησης και η πίεση τής καθημερινότητας μάς απομακρύνουν συχνά όχι μόνο από το εργοστάσιό μας, αλλά και από τον εργοστασιάρχη – από τον εαυτό μας. Χωρίς καν να το αντιλαμβανόμαστε, σαμποτάρουμε το εργοστάσιό μας και υπονομεύουμε την υγεία τού εργοστασιάρχη.

Σκυμμένοι από τα φορτία τής ζωής και το βάρος των παραπανίσιων κιλών, βλέπουμε τον εαυτό μας να γερνάει μέρα με τη μέρα και να αρρωσταίνει από καιρό σε καιρό. Χωρίς ενέργεια χωρίς ενθουσιασμό, έχουμε κατεβάσει πο-λύ το μέτρο τής ζωής μας και θεωρούμε ότι είμαστε υγιείς όταν δεν είμαστε άρρωστοι.

Υγεία όμως δεν είναι απλώς η απουσία αρρώστιας. Υγεία είναι το να μπορούμε να ζούμε μέσα σε πλήρη ευεξία, αξιοποιώντας στο έπακρο ολόκληρο το δυναμικό μας.

Σαν πραγματικοί εργοστασιάρχες!

Λίνα Σαϊσανά (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
288
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.48 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση