Υπογονιμότητα, πάντα υπάρχει λύση
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Υπογονιμότητα, πάντα υπάρχει λύση

Βασίλειος Α. Τζιγγούνης

Το βιβλίο "Υπογονιμότητα, πάντα υπάρχει λύση", γράφτηκε από τον ιατρό και Καθηγητή Πανεπιστημίου Μαιευτικής - Γυναικολογίας κ. Βασίλειο Τζιγγούνη, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στο θέμα της υπογονιμότητας, με την πίστη να λειτουργήσει ως εργαλείο βοήθειας για ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας, και είτε έχουν ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είτε βρίσκονται στο στάδιο αναζήτησης του κατάλληλου.

"Σήμερα 1 στα 7 ζευγάρια αντιμετωπίζει προβλήματα υπογονιμότητας". Αυτή ήταν και η αφορμή για να γραφεί το βιβλίο "Υπογονιμότητα, πάντα υπάρχει λύση", με σκοπό να αποτελέσει το πρώτο βήμα για την αναγνώριση, την κατεύθυνση, την επιλογή και τέλος τη λύση για όσους μέχρι σήμερα πιστεύουν ότι η υπογονιμότητα αποτελεί "πρόβλημα". Η απλή προσέγγιση και ο κατανοητός τρόπος γραφής του, δεν το χαρακτηρίζουν ως ένα αμιγώς ιατρικό εγχείρημα αλλά ως έναν οδηγό ενημέρωσης απόλυτα κατανοητό στο ευρύ κοινό. Γράφτηκε για να εφοδιάσει με γνώση και χρήσιμες συμβουλές τους αναγνώστες του, αποτελώντας ένα σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθεια εύρεσης της σωστής διαδρομής και στην επίλυση κάθε απλού ή πιο σύνθετου θέματος υπογονιμότητας.

Βασίλειος Α. Τζιγγούνης (Συγγραφέας)

Ο Βασίλειος Α. Τζιγγούνης είναι καθηγητής μαιευτικής-γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Το 1969 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε στη μαιευτική και γυναικολογία στο Αρεταίειο Νοσοκομείο και στην ενδοκρινολογία της αναπαραγωγής και της εμμηνόπαυσης στο Πανεπιστήμιο της Georgia, στην Αυγούστα των ΗΠΑ. Μετά το 1973 ακολούθησε ακαδημαϊκή σταδιοδρομία. Το 1976 αναγορεύθηκε διδάκτωρ και το 1983 υφηγητής ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διήλθε όλες τις ακαδημαϊκές βαθμίδες και το 1987 εξελέγη τακτικός καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει συγγρέψει περισσότερες από 350 επιστημονικές εργασίες που δημοσιεύθηκαν ή ανακοινώθηκαν σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
136
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.299 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση