Υπεροδηγός Α΄ και Β΄ Αθήνα, Πειραιάς και περιφέρεια
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Υπεροδηγός Α΄ και Β΄ Αθήνα, Πειραιάς και περιφέρεια

Οδικοί χάρτες

Συλλογικό έργο

33.00€ -11% 29.37€

Τα δύο αλληλένδετα βιβλία "Αθήνα - Πειραιάς - Προάστια" (Μέρος Α΄) και "Περιφέρεια Πρωτευούσης" (Μέρος Β΄) τα οποία καλύπτουν το μεγαλύτερο κατοικημένο μέρος του νομού Αττικής, τώρα κυκλφορούν και σε ενιαίο τόμο. Οι 465 χάρτες του "Υπεροδηγού", σε ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος (17.5x25 cm), καλύπτουν όλες τις περιοχές των δύο παραπάνω οδηγών και η αρίθμηση των χαρτών δεν έχει αλλάξει σε σχέση με αυτούς, ώστε να υπάρχει απόλυτη συμβατότητα με τις προηγούμενες εκδόσεις.
Περιέχει όλες τις γνωστές πληροφορίες των παραπάνω εκδόσεών μας καθώς και τις μονοδρομήσεις των βασικών αρτηριών, για καλύτερη εξυπηρέτηση του χρήστη-οδηγού.
Μια καινοτομία του "Υπεροδηγού" είναι ο ενιαίος κατάλογος οδών, πλατειών, δημόσιων υπηρεσιών, νοσοκομείων, ξενοδοχείων, κινηματογράφων κ.λπ. που παραπέμπει στο αντίστοιχο μέρος του βιβλίου, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται.
Περιέχει: Ταχυδρομικούς κώδικες, δημόσιες υπηρεσίες, εκκλησίες, θέατρα, κινηματογράφοι, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, χάρτες Αττικής και δακτυλίων και Μετρό και προαστιακός.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
571
Διαστάσεις:
25x18
Βάρος:
1.457 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση