Τζίνα
zoom in

Η Τζίνα Ρόσι πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της και τα κατάφερε. Έφτασε στην Αμερική πριν από είκοσι χρόνια με μόνα εφόδια την εξυπνάδα της, την ελπίδα και μια ατσάλινη θέληση για επιτυχία. Δουλεύοντας σε νυχτερινά κέντρα και ξενοδοχεία, τρίβοντας πατώματα και καθαρίζοντας σκάλες, έφτασε σιγά σιγά στην κορυφή και, πιστή στον όρκο της, εκδικήθηκε εκείνον που την είχε οδηγήσει στη φτώχια και τον εξευτελισμό.
Τώρα είναι μια δαιμόνια, επιτυχημένη επιχειρηματίας. Τώρα θα έπρεπε να είναι ευτυχισμένη. Και θα ήταν, αν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις δεν μάχονταν εναντίον της, απειλώντας να γκρεμίσουν το λαμπρό οικοδόμημα που έχτισε με το πείσμα και τις ικανότητές της. Θα ήταν, αν μπορούσε να ξανασμίξει με τον Ρόμπερτ Φάλον, τον πρώτο και μεγάλο έρωτα της ζωή της...

Πόλυ Μοσχοπούλου (Μεταφραστής)


Μάια Παπαγιαννοπούλου (Υπεύθυνος Σειράς)


Alan Stratton (Συγγραφέας)

Το πρώτο βιβλίο του Άλαν Στράτον κέρδισε μια θέση στον κατάλογο των μπεστ σέλερ των New York Times. Τα έργα του διακρίνονται από δυναμισμό, γοργή δράση και έντονα συναισθήματα. Ζει στο Νότιγχαμ και ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή μυθιστορημάτων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
475
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.524 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση