Τυπωθήτω
zoom in

Σεπτέμβριος 1683. Οι Τούρκοι πολιορκούν τη Βιέννη. Η πανώλης απειλεί τη Ρώμη. Στις υπόγειες στοές, στα μυστικά τυπογραφεία και στα αλχημιστικά εργαστήρια της αιώνιας πόλης, ο Άτο Μελάνι, αββάς, ευνούχος, διπλωμάτης και κατάσκοπος στην υπηρεσία του βασιλιά της Γαλλίας Λουδοβίκου ΙΔ΄, παίζει μια θανάσιμη παρτίδα ενάντια στην πανούκλα και σε μια μυστηριώδη δολοφονία. Από το αποτέλεσμα της παρτίδας αυτής διακυβεύεται το ίδιο το μέλλον της Ευρώπης.

Αυτή είναι η αφετηρία του "Τυπωθήτω", ενός εκρηκτικού ιστορικού μυθιστορήματος, που μας μεταφέρει στην καρδιά των πολιτικών και θρησκευτικών δολοπλοκιών των μεγάλων αυλών της Δυτικής Ευρώπης, ενώ παράλληλα μυεί τον αναγνώστη στη μουσική μπαρόκ, στην αστρολογία και τις επιστήμες της εποχής.

Χρειάστηκαν δέκα χρόνα έρευνας και μελέτης, ώστε να αποκαλυφθεί ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα κρυμμένα μυστικά του παπισμού.

"Συνταρακτικά ντοκουμένα, που ανακαλύφθηκαν στα αρχεία του Βατικανού... Επιτέλους αποκαλύφθηκε ένα μυστικό, κρυμμένο για αιώνες".
(The Sunday Times)

Εύη Βαγγελάτου (Μεταφραστής)


Rita Monaldi

Rita Monaldi (Συγγραφέας)

Η Ρίτα Μονάλντι είναι πτυχιούχος κλασικής φιλολογίας και ειδικεύθηκε στην Ιστορία των Θρησκειών. Είναι δημοσιογράφος και ζει στη Βιέννη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Francesco Sorti

Francesco Sorti (Συγγραφέας)

Ο Φραντσέσκο Σόρτι είναι μουσικολόγος, ειδικός στη μουσική του 18ου αιώνα. Είναι δημοσιογράφος και ζει στη Βιέννη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
665
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.798 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση