Τροχοί
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τροχοί

Πρακτικός οδηγός ανάπτυξης σχεδίων εργασίας (projects) στις τάξεις των μικρών παιδιών για τη μελέτη του φυσικού και κοινωνικού περιβάλλοντος

Charlotte Stetson

8.16€ -11% 7.26€

Οι Εναρκτήριες διαθεματικές μελέτες του Δημιουργικού Προγράμματος Σπουδών αποτελεί έναν από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για να μάθουν τα παιδιά το περιεχόμενο σπουδών των γνωστικών περιοχών των φυσικών και των κοινωνικών επιστημών καθώς παράλληλα θα αναπτύσσουν δεξιότητες στον εγγραμματισμό, στα μαθηματικά στις τέχνες και στην τεχνολογία. Υποστηρίζουν την υπέροχη ικανότητα των παιδιών να ασχολούνται με θέματα και με δραστηριότητες που τα ενδιαφέρουν και τα ωθούν να αναπτύσσουν τη σκέψη τους σε υψηλά επίπεδα. Οι μελέτες έχουν νόημα για τα παιδιά επειδή τους προσφέρουν ευκαιρίες να συλλέγουν την πληροφόρηση μέσα από την άμεση παρατήρηση και τον πειραματισμό και στη συνέχεια συνδέουν τις νέες ιδέες τους με όσα ήδη γνωρίζουν. Είστε έτοιμοι να απασχολήσετε τα παιδιά σας με μελέτες σε βάθος θεμάτων; Οι Εναρκτήριες διαθεματικές μελέτες σχεδιάστηκαν έχοντας κατά νου εσάς. Αυτό το πολύτιμο νέο μέσο φυσικών και κοινωνικών επιστημών (. . .) σας υποστηρίζει να εφαρμόσετε διερευνητική και βασισμένη στην προσέγγιση του project μάθηση στην τάξη σας. (. . .) Το πλέον σημαντικό είναι πως οι Εναρκτήριες διαθεματικές μελέτες σας καθοδηγούν να επικεντρώνεστε στα δικά σας παιδιά που διδάσκετε και στην κοινότητά σας ώστε να αναπτύξετε μια μελέτη που είναι μοναδική και ταιριάζει απόλυτα σε αυτά.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Πηνελόπη Κουλούρη (Μεταφραστής)


Πηνελόπη Κουλούρη (Επιμέλεια)


Charlotte Stetson (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Cate Heroman

Cate Heroman (Υπεύθυνος Σειράς)

Η Cate Heroman (Μ. Ed.), διευθύντρια Πρωτοβουλιών για την Προσχολική Ηλικία και το Νηπιαγωγείο στο Teaching Strategies, Inc., έχει συμμετάσχει στη συγγραφή πολλών βιβλίων σχετικών με το πρόγραμμα σπουδών και την αξιολόγηση. Βοήθησε στη δημιουργία του Creative Curriculum.net, διαδραστικού διαδικτυακού συστήματος αξιολόγησης που συνδέεται με το Δημιουργικό Πρόγραμμα Σπουδών. Έχει διδάξει πολλά χρόνια σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία και είναι έμπειρο στέλεχος στην εκπαίδευση προσωπικού. Έχει υπηρετήσει σε διοικητικές θέσεις για την προσχολική και στοιχειώδη εκπαίδευση στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Πολιτείας της Λουιζιάνα.

Toni S. Bickart (Υπεύθυνος Σειράς)


Laurie Taub (Υπεύθυνος Σειράς)


Jennifer Love King (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
40
Διαστάσεις:
28x21
Βάρος:
0.17 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση