Τρίγλωσσο λεξικό στατιστικών όρων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τρίγλωσσο λεξικό στατιστικών όρων

Αγγλικά, γαλλικά, ελληνικά: Ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά

Γιάννης Μοσχάκης

17.42€ -27% 12.72€

Το λεξικό αυτό περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό στατιστικών όρων που εμφανίζονται στην αγγλική, τη γαλλική και την ελληνική βιβλιογραφία, παλαιά και σύγχρονη. Σκοπός του είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα σε όσους ασχολούνται με τη στατιστική επιστήμη ή μελετούν, για οποιονδήποτε λόγο, αγγλικά ή γαλλικά στατιστικά συγγράμματα (στατιστικούς, ερευνητές, αναλυτές, καθηγητές, φοιτητές κτλ.).
Στο πρώτο μέρος του λεξικού παρατίθενται οι αγγλικοί στατιστικοί όροι, γραμμένοι κατ` αλφαβητική σειρά, και οι αντίστοιχοι γαλλικοί και ελληνικοί. Στο δεύτερο μέρος παρατίθενται, επίσης κατ` αλφαβητική σειρά, οι ελληνικοί στατιστικοί όροι και οι αντίστοιχοι αγγλικοί και γαλλικοί.

Γιάννης Μοσχάκης (Συγγραφέας)

Ο Γιάννης Μοσχάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Τελείωσε το 1976 την Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή Πειραιώς και το 1981 αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι και είναι κάτοχος DEA στατιστικής (Πανεπιστήμιο Pierre et Marie Curie). Είναι, επίσης, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα χρηματοοικονομικά μαθηματικά (Πανεπιστήμιο του Bradford Αγγλίας). Εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα ελληνικά και ξένα περιοδικά. Από το 1988 εργάζεται στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
315
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.57 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση