Το χάσιμο της αθωότητας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το χάσιμο της αθωότητας

Μυθιστόρημα

Ιωάννης Μπακάλης

Προς το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ένα βρετανικό αεροπλάνο καταρρίφθηκε στη θάλασσα της Κέρκυρας. Οι επιζήσαντες δύο πιλότοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το ψυχολογικό κατεστημένο του χαμένου που πολεμά για την τιμή.
Παρόλα αυτά ο διοικητής της νήσου ειδοποιείται από τη Γερμανία πως τελειώνουν όλα.
Ο Γερμανός αξιωματικός κλέβει το χρυσάφι και το σκάει στη Λατινική Αμερική. Εκεί θα αρχίσει μια καινούργια περιπέτεια.

Ιωάννης Μπακάλης

Ιωάννης Μπακάλης (Συγγραφέας)

Ο Γιάννης Μπακάλης γεννήθηκε το 1961. Είναι διπλωματούχος του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσω Μαζικής Ενημέρωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σε μικρή ηλικία διακρίθηκε στον τομέα πωλήσεων και των ασφαλειών, ενώ έχει οργανώσει και δύο επιδείξεις μόδας με την οικογενειακή επιχείρηση ενδυμάτων. Για ένα διάστημα αρθρογραφούσε ως πολιτικός συντάκτης. Εργάζεται ως κτηματομεσίτης. Έχει εκδώσει 8 βιβλία από τα οποία το ένα και στην αγγλικά γλώσσα. Επίσης, συμμετείχε δύο φορές στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών και της Ένωσης Λογοτεχνών Βόρειας Ελλάδας. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνοαμερικανικής Φιλίας Νέων, αντιπρόεδρος της Νεολαίας Λάιονς και υπεύθυνος τύπου του Συλλόγου Αποφοίτων Κολεγίου Δελασάλ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
136
Διαστάσεις:
20x14
Βάρος:
0.204 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Προς το τέλος του β' παγκοσμίου πολέμου, ένας…

★ ★ ★ ★ ★

Προς το τέλος του β' παγκοσμίου πολέμου, ένας Γερμανός αξιωματικός κλέβει το χρυσάφια από ένα Ελληνικό νησί και το σκάει στην Λ. Αμερική. Το βιβλίο έλαβε μέρος στην αγορά κινηματογράφου του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, σαν υποψήφιο σενάριο για χρηματοδότησή. Είναι δύσκολο να βρει χρηματοδότες ένα βιβλίο που μιλά για έναν χαφιέ που σύστηνε κοπέλες στους ΝΑΖΙ. 136 ΣΕΛ. 10 ΕΥΡΟ

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 22/02/2010)