Το θαύμα της ζωής
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το θαύμα της ζωής

Εννέα συναρπαστικοί μήνες: Σύλληψη, εγκυμοσύνη, τοκετός

Heather Welford

M. G. Elder

19.70€ -13% 17.14€

Το βιβλίο αυτό περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σύλληψη, την εγκυμοσύνη και τον τοκετό. Με ειδικά επιλεγμένες εικόνες, φωτογραφίες και σχεδιαγράμματα εξηγεί στις μέλλουσες μητέρες τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα τους αλλά και στο έμβρυο κάθε μήνα της κύησης. Περιλαμβάνει οδηγίες σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση και τις διάφορες τεχνικές χαλάρωσης κατά την εγκυμοσύνη. Πληροφορεί για τη απαραίτητες προγεννητικές εξετάσεις καθώς και για τις διαθέσιμες μεθόδους αντιμετώπισης του πόνου κατά τον τοκετό. Το βιβλίο αναφέρεται, επίσης, στη φροντίδα των πρόωρων βρεφών και εξετάζει τις συναισθηματικές επιπτώσεις της εγκυμοσύνης και του τοκετού σ` εσάς και στο σύντροφό σας, καθώς και το πώς επηρεάζεται η ζωή σας όσον αφορά τη δουλειά σας και τα μεγαλύτερα παιδιά σας. Τέλος, σας βοηθά να γνωρίσετε το μωρό σας κατά τις πρώτες, και συνήθως εξαντλητικές, ημέρες της ζωής του.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος (Επιμέλεια)


Heather Welford

Heather Welford (Συγγραφέας)

Η Heather Welford είναι συγγραφέας επιστημονικών βιβλίων με θέμα την εγκυμοσύνη και τη φροντίδα των παιδιών. Είναι συνεργάτιδα του Royal College του Λονδίνου στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

M. G. Elder (Συγγραφέας)

Ο καθηγητής M. G. Elder είναι διευθυντής του Τμήματος Παιδιατρικής, Γυναικολογίας και Μαιευτικής του Imperial College of Medicine του Λονδίνου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
222
Διαστάσεις:
26x20
Βάρος:
0.975 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση