Το ταξίδι του δελφινιού
zoom in
5.00€ -26% 3.70€

Σ’ ένα γοητευτικό ταξίδι στη νησιωτική Ελλάδα παρασύρει μαζί του τα παιδιά το δελφινάκι της ιστορίας μας. Τριγυρίζοντας στις ελληνικές θάλασσες, στα πελάγη, στα γραφικά νησάκια, στις ακτές και στα μαγικά ακρογιάλια της πατρίδας μας, θα ανακαλύψουν και θα κατανοήσουν με τρόπο απλό και ευχάριστο βασικούς γεωγραφικούς όρους και δεδομένα απαραίτητα για την εξοικείωσή τους με το φυσικό περιβάλλον. Καλό ταξίδι λοιπόν, παιδιά, με τον συναρπαστικό συνταξιδιώτης σας στις θάλασσές μας. Το δελφινάκι θέλει, όπως κι εσείς, να γνωρίσει τον τόπο μας. Ακολουθήστε το!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Λιάνα Μερτζάνη

Λιάνα Μερτζάνη (Εικονογράφος)

Η Λιάνα Μερτζάνη-Αϊβαλάκι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελείωσε την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, με δάσκαλο τον Δ. Κοκκινίδη. Εργάζεται ως καθηγήτρια εικαστικών στο γυμνάσιο και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Διδακτική της Τέχνης. Παράλληλα, ασχολείται με τη ζωγραφική και την εικονογράφηση πολλών παιδικών βιβλίων. Έχει συνεργαστεί με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο για τη συγγραφή του βιβλίου των Εικαστικών της Α΄ Ενιαίου Λυκείου, για την Ιστορία της Τέχνης της Γ΄ λυκείου, καθώς και για το εποπτικό υλικό της Β΄ Λυκείου.

Αικατερίνη Θεοδωράκη

Αικατερίνη Θεοδωράκη (Συγγραφέας)

Η Αικατερίνη Θεοδωράκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως δασκάλα. Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης το 1987. Το 1992 αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. και από το τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας, παίρνοντας κατεύθυνση στην παιδαγωγική. Το 2000 ολοκλήρωσε τη διετή μετεκπαίδευσή της στο Διδασκαλείο "Δ. Γληνός" του Π.Τ.Δ.Ε. Θεσσαλονίκης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
56
Διαστάσεις:
28x21
Βάρος:
0.34 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση