Το σπιτάκι στον ήλιο
zoom in
10.00€ -10% 9.00€

«To σπιτάκι στον ήλιο» αποτελεί μια ιστορία που στοχεύει μέσα από τις σελίδες της, αφενός στην “εμβίωσή” της, αφετέρου στον προβληματισμό πάνω σε τυχόν αστοχίες που μπορεί να συμβούν κατά την μαθησιακή διαδικασία.

Οι λέξεις ως φορείς νοημάτων και βιωμάτων, όταν σφυρηλατούνται μέσα στο “καμίνι” της ψυχής, προσφέρουν νοηματικό φορτίο που εμπεριέχει αξίες, αρχές και στόχους ζωής, όπως εν προκειμένω, το να μην αποκλείεις τα όνειρα του άλλου, να αναγνωρίζεις το δικαίωμα της φαντασίας του, να του δίνεις τον πολύτιμο χώρο και χρόνο και τόσα άλλα.

΄Ετσι, κάποιος μπορεί να δει το βιβλίο απλά από την πλευρά ενός παραμυθιού, μιας ιστορίας, αλλά κάποιος άλλος μπορεί να το δει από την οπτική ενός χρήσιμου διδακτικού εργαλείου που μέσα από μια βαθύτερη ανάλυση μπορεί να περάσει διδακτικές αρχές σε εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές και γονείς.

Βάγια Ντούσκα (Συγγραφέας)

Η Βάγια Ντούσκα είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι μεταπτυχιακές σπουδές της αφορούν στην Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και η μεταπτυχιακή της διατριβή είναι προσανατολισμένη πάνω στην Μετασχηματιστική Ηγεσία. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ και το επιστημονικό ενδιαφέρον της διδακτορικής διατριβής της εστιάζει στην συμπερίληψη παιδιών με μεταναστευτικό υπόβαθρο. Διδάσκει και διδάσκεται τα τελευταία είκοσι οχτώ χρόνια υπηρετώντας ως μάχιμος εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και τα τελευταία χρόνια και ως στέλεχος το ελληνικό σχολείο.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
26
Διαστάσεις:
17x17
Βάρος:
0.137 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση