Το πάθος της κατακρίσεως
zoom in
5.01€ -11% 4.46€

Με την ευλογία του ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. κ. Ανθίμου, προβαίνουμε στην έκδοση των άρθρων, που κυκλοφορούν σε συνέχειες στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Ρέθεμνος".
Πιστεύουμε ότι οι άγιοι Πατέρες αποτελούν τους φωτεινούς λύχνους, οι όποιοι φωτίζουν με την πλούσια διδασκαλία τους τους Χριστιανούς όλων των εποχών. Στην έκδοση των παρόντων άρθρων προβαίνουμε όχι για να υποκαταστήσουμε τους Πατέρες μας, αλλά απλά και μόνο για να βοηθήσουμε τους αδελφούς εκείνους, οι οποίοι δεν μπορούν να ανατρέξουν εύκολα στα κείμενα των Πατέρων και να βρουν απαντήσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.
Τα διάφορα θέματα, με τα οποία ασχολούμαστε, δεν εξαντλούνται σε καμμία περίπτωση στην παρούσα έκδοση. Τα συγκεκριμένα άρθρα δεν αποτελούν ολοκληρωμένη θεολογική μελέτη ούτε διεκδικούν τίτλο επιστημονικής εργασίας. Είναι απλά άρθρα σε εφημερίδες τα οποία έχουν σκοπό να δώσουν στους αναγνώστες τους μια βασική εικόνα και απάντηση, για τα ζητήματα που αναλύουν. Προτιμήσαμε επίσης να τα εκδώσουμε με την ακριβή μορφή, την οποία είχαν στις εφημερίδες.
Πιστεύουμε, παρά ταύτα, και ευχόμαστε να βοηθήσουν τους αδελφούς μας, να τους προβληματίσουν και να τους παρακινήσουν να ερευνήσουν σε βάθος τα συγκεκριμένα ζητήματα, τα οποία, επαναλαμβάνουμε, δεν εξαντλούνται στην παρούσα έκδοση.

(πρόλογος του βιβλίου)

Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Παπαδάκης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Ρέθυμνο
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
81
Διαστάσεις:
20x13
Βάρος:
0.126 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση