Το μυστικό της Χάθα-Γιόγκα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το μυστικό της Χάθα-Γιόγκα

Θεωρητική και πρακτική απόδοση

Νικόλαος Α. Μαργιωρής

15.00€ -10% 13.50€

Είναι το πέμπτο βιβλίο του συγγραφέα και πρωτοεκδόθηκε το 1976 (δύο εκδόσεις). Είναι η απαρχή του ολοκληρωμένου έργου της Γιόγκα του Ν. Μαργιωρή στην Ελλάδα. Σʼ αυτό αναφέρεται συνέχεια στην Κρίγια Γιόγκα, που μετά από λίγα χρόνια παρουσίασε και επίσημα στην Ελλάδα θεωρητικά και πρακτικά (βλέπε ομώνυμο βιβλίο Κρίγια Γιόγκα).
Πρόκειται για ένα πρακτικό φιλοσοφικό βιβλίο, που εισάγει με τον δικό του τρόπο τον αναγνώστη στα μυστικά της αρχαιότερης επιστήμης της ανθρωπότητας, τη ΓΙΟΓΚΑ. Η ένωση του χαμηλού εγώ με το ανώτερο Εγώ λαβαίνει χώρα αν ο ερευνητής πραγματικά ερεθισθεί με τις αποκαλύψεις του μικρού αλλά σημαντικού αυτού έργου.

Νικόλαος Α. Μαργιωρής

Νικόλαος Α. Μαργιωρής (Συγγραφέας)

Ο σύγχρονος φιλόσοφος και πνευματικός δάσκαλος Νικόλαος Ν. Μαργιωρής (1913-1993) υπήρξε μία σύγχρονη πνευματική μορφή. Δίδαξε ακατάπαυστα επί σειρά δεκαετιών ενώ συνέγραψε πλείστα μεταφυσικά και πρακτικά συγγράμματα μεταξύ των οποίων: "Γένεση και θάνατος των κόσμων", "Μεταθανάτια ζωή", "Χριστοκεντρικός και χριστοκρατικός μυστικισμός", "Πατάτιος ο ταπεινός", "Η θειουργία διδάσκει τον αιώνιο δρόμο της ψυχής", "Δίτομη μεταφυσική εγκυκλοπαίδεια", "Μυστική διδασκαλία" (τρεις τόμοι), "Δραβίδες οι πρόγονοι των Ελλήνων", "Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία", "Αποσυμβολισμός της ελληνικής μυθολογίας", κ.ά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
155
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.337 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση